interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

TEGRA: sajam graditeljstva, opremanja i klimatizacije

TEGRA: sajam graditeljstva, opremanja i klimatizacije
U 30-ak godina postojanja ovaj sajam se potvrdio kao najznačajniji poslovni događaj graditeljske struke u Hrvatskoj i regiji jer na jednom mjestu okuplja vodeće domaće i svjetske proizvođače građevinskog materijala, opreme i mehanizacije.

14.04.2009.

interijerNET.hr

0

Sajam se već tradicionalno održava pod pokroviteljstvom Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva Republike Hrvatske. Sajam TEGRA svake je godine obogaćen novim događanjima i tematskim cjelinama te na taj način mnogobrojnim stručnim i poslovnim posjetiteljima, a isto tako i široj publici, pruža spoznaje o najnovijim proizvodima i tehnološkim rješenjima koja se koriste danas u graditeljskoj industriji.

Program izlaganja obuhvaća: građevinske materijale, građevinsku kemiju i zaštitu objekata, krov, zid, fasadu, prozore, vrata, porte, staklo i pribor, unutarnju opremu i uređenje interijera, zidne i podne obloge, projektiranje, opremu za grijanje i klimatizaciju, sanitarije, bazene, instalacije za vodovod i kanalizaciju, građevinski strojevi, aparati i postrojenja, elektroinstalacije, industrijsku i pogonsku elektroniku, opremu za automatizaciju, mjernu, regulacijsku i geodetsku opremu, građevinski alate, opremu za građevinski obrt i gradilišta.

U sklopu sajma Tegra održava se i Interklima, međunarodni sajam grijanja, hlađenja, klimatizacije i obrade pitkih voda.

INTERKLIMA je vodeći specijalizirani sajam ove vrste u ovom dijelu Europe jer na jednom mjestu okuplja najznačajnije svjetske proizvođače te mnogobrojne poslovne ljude iz Hrvatske i susjednih zemalja.

Posjetite nas na Zagrebačkom velesajmu

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se