interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

TEGRA - 34. Međunarodni sajam graditeljstva i opremanja

TEGRA - 34. Međunarodni sajam graditeljstva i opremanja
U tradicionalnom proljetnom terminu, od 14.- 17.04.2010., na Zagrebačkom velesajmu održat će se TEGRA - 34. Međunarodni sajam graditeljstva i opremanja.

06.03.2010.

Nikola Bunjevac

0

Novosti ovogodišnjeg sajma su:

- sajam traje 4 dana (srijeda-subota) a ne 5 kao do sada što će pridonijeti većoj poslovnosti sajma

- sajam se održava u istom terminu sa sajmovima Obrtništva, Biam-alatni strojevi i alati, Zavarivanja, INGA-inovativna gastronomija, CROTOUR-turizam, VINOVITA, Hotel&gastroteh tako da možemo govoriti o najvećoj sajamskoj manifestaciji Zagrebaćkog velesajma u 2010. godini.

- zbog velikog broja specijaliziranih sajmova u istom terminu očekuje se znatno bolja posjećenost sajma nego do sada

- ulaz za poslovne posjetitelje je besplatan

Na ovim sajmovima očekuje se više od 700 izlagača te više od 40.000 posjetitelja.  Ovi sajmovi su se u proteklim godinama pozicionirali kao najznačajniji specijalizirani sajmovi u branši u Hrvatskoj a i regiji.

  • 0

TEGRA

Sajam graditeljstva TEGRA najznačajniji je poslovni događaj graditeljske struke u Hrvatskoj a uživa ugled i u svijetu. Održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva Republike Hrvatske. Na sajmu će ove godine nastupiti 220 izlagača koji će biti tematski podijeljeni po paviljonima:

Paviljon 9                   - građevinski materijali, opeka, crijep

Paviljon 11A              - prozori i vrata, zidne i podne obloge, kamini, alati,

                                     vodovodne instalacije, grijanje

Otvoreni prostor        - građevinska mehanizacija, oplate, skele, montažne kuće

Sajam TEGRA je svake godine nezaobilazno mjesto susreta stručnih i poslovnih posjetitelja, pružajući na jednom mjestu saznanja o novim tehnološkim rješenjima u graditeljskoj struci. Sajam je zanimljiv i širokoj publici jer nastoji pronaći odgovore kako doći do doma po želji obitelji i to od temelja do krova.

  • 0

Svoje novitete će izložiti poznati proizvođači cigle i crijepa TONDACH, WIENERBERGER i DILJ te prozora i vrata INTERNORM i INOTHERM. Na otvorenom prostoru prezentirat će se vodeće svjetske tvrtke građevinske mehanizacije kao što su  NEW HOLLAND i HYUNDAI. Na otvorenom prostoru će isto tako biti predstavljen interesantan program montažnih kuća.

  • 0

Uz izložbeni dio i ove godine će se, u organizaciji HGK-Sektor za graditeljstvo, održati DAN GRADITELJA, gdje će se razmatrati aktualna pitanja graditeljske struke u Hrvatskoj dok će u organizaciji Udruge za promicanje zaštite biti organizirano savjetovanje „Koordinatori za zaštitu na radu na radilištima“. Za posjetitelje su organizirane vrijedne nagrade.

Popust za posjetitelje kod prijevoznika: Croatia Airlines 25%, Hrvatske željeznice 40%, Herz rent-a-car 25%.

Radno vrijeme sajma: od 10 – 19 sati

  • 0

BIAM-ZAVARIVANJE

Sajmovi BIAM-ZAVARIVANJE vodeći su specijalizirani sajmovi ove vrste u regiji na kojima se mnogobrojnim posjetiteljima prezentiraju suvremena tehnološka dostignuća i postupci na području alatnih strojeva, zavarivanja i antikorozivne zaštite.

Zbog toga su u proteklim godinama i postali nezaobilazno mjesto i vrijeme intenzivnih poslovnih susreta proizvođača, stručnjaka i poslovnih ljudi.

Svoje proizvode će izložiti zastupnici vodećih svjetskih proizvođača alatnih strojeva , alata i opreme za zavarivanje kao što su HAAS, HURCO, HÖLLER, AMADA, SPINNER, ISCAR, WALTER, VIDIJA, FRONIUS, ESAB itd.

Na sajmu će ove godine nastupiti 160 izlagača koji će tematski biti podijeljeni po paviljonima:

Paviljon 8      - alatni strojevi, pribor i komponente

Paviljon 8A    - alati, oprema za zavarivanje i antikorozivnu zaštitu

Uz sajam se organiziraju i 2 stručna skupa:

KORMAT       - Savjetovanje o antikorozivnoj zaštiti

                   - Seminar inženjera zavarivanja

  • 0

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se