interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Poslovni sajmovi u travnju na Zagrebačkom velesajmu

Poslovni sajmovi u travnju na Zagrebačkom velesajmu
Od 17.-21. travnja 2012. godine u zajedničkom terminu održat će se 4 srodna sajma: GRADITELJSTVO - 36. međunarodni sajam građenja i opremanja BIAM - 21. međunarodni sajam alatnih strojeva i alata ZAVARIVANJE - 24. međunarodni sajam zavarivanja i antikorozivne zaštite I 54. međunarodni sajam OBRTNIŠTVA

11.03.2012.

Izabela Galović Ninić, dipl. ing. arh.

0

Graditeljstvo

  • 0

Zahvaljujući referentnom izložbenom dijelu i bogatom stručno-popratnom programu sajam Graditeljstvo je i u teškim privrednim vremenima nezaobilazno mjesto susreta svih čimbenika građevinskog sektora, koji su željni saznanja o novim proizvodima, tehnološkim rješenjima i poslovnim prilikama. I ove se godine tradicionalno održava pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva Republike Hrvatske.

Program izlaganja:

• građevinski materijali, strojevi,

• izolacija,

• tehnika i materijali za opremanje objekata

• građevinska operativa i zanatski radovi u graditeljstvu,

• strukovne i financijske institucije i udruženja

• škole i učilišta, stručna literature

Biam i Zavarivanje

  • 0

Bienalni sajmovi BIAM i Zavarivanje svojom dugogodišnjom tradicijom i uspješnom organizacijom potvrdili su se kao najznačajniji poslovni događaj ove privredne grane u Republici Hrvatskoj. Uvjereni smo da će Zagrebački velesajam od 17.- 21. travnja 2012. biti nezaobilazno mjesto i vrijeme intenzivnih poslovnih susreta proizvođača i stručnjaka ovih privrednih segmenata. U to vrijeme, na jednom mjestu njima će biti omogućen neposredan, opipljivi uvid u najnovija tehnološka rješenja na području alatnih strojeva, zavarivanja i antikorozivne zaštite.

Obrtništvo

  • 0

54. Međunarodni sajam OBRTNIŠTVAnajveći je i najznačajniji gospodarski događaj obrtničke struke i središnji poslovni događaj obrtnika, malih i srednjih poduzetnika u Republici Hrvatskoj.

Zahvaljujući svojoj dugoj tradiciji ovaj Sajam postao je nezaobilazno mjesto i vrijeme intenzivnih poslovnih susreta proizvođača,  poslovnih ljudi i direktnih potrošača u ovoj branši.

Sajam se i ove godine održava uz punu potporu Hrvatske obrtničke komore te Ministarstva  poduzetništva i obrta.

Posebno ističemo već tradicionalni Hrvatski obrtnički forum – susret obrtnika i predstavnika Vlade Republike Hrvatske, koji će se održati 17.04.2012. na Zagrebačkom velesajmu.

- Obrtništvo će obilovati stručnim skupovima, okrugli stolovima, poslovnim susretima, održat će se i savjetovanja, modne revije obrtničkih škola te prezentacije izlagača, demonstracije proizvoda i usluga

Kao i svake godine organizioramo dodjelu nagrade Ministarstva poduzetništva i obrta „Vrijedne ruke“ najboljem hrvatskom poduzetniku-izlagaču Sajma obrtništva 2012.

Detaljnije o sajmovima  potražite na: www.zv.hr

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Pronađite više proizvoda u NAMJEŠTAJ I OPREMA

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se