interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

19. Međunarodni sajam sporta i nautike

19. Međunarodni sajam sporta i nautike
Kraj veljače i ove je godine na Zagrebačkom velesajmu ponovo rezerviran za tradicionalni sportsko nautički događaj u Zagrebu i Hrvatskoj. 19. godinu za redom Sajam sporta i nautike okupit će najuglednije proizvođače i zastupnike svjetskih marki sportske i nautičke opreme i proizvoda.

24.02.2010.

Romana Kraljević

0

Sajam Sport i nautika renomirani je međunarodni sajam što se potvrđuje članstvom u UFI-ju, Uniji međunarodnih sajmova i u IFBSO-u – međunarodnom udruženju organizatora nautičkih sajmova sa sjedištem u Londonu.

interijerNET.hr""

  • 0

Tijekom 5 dana Zagrebački velesajam pretvorit će se u luku koja će usidriti neke od plovećih ljepotica odmah nakon njihovog premijernog predstavljanja u Düsseldorfu.

Izložbena površina   15.000 m2

Mjesto održavanja   pav. 8a, 9, 10, 10A, 11A,  prolaz pav. 10A / 11A

Broj izlagača  više od 400

Zemlje sudionice32 zemlje:

AUSTRALIJA, AUSTRIJA, BELGIJA, BOSNA I HERCEGOVINA, ČEŠKA, DANSKA, FINSKA, FRANCUSKA, GRČKA, ITALIJA, JAPAN, JUŽNA KOREJA, KANADA, KINA, MAĐARSKA, NIZOZEMSKA, NORVEŠKA, NOVI ZELAND, NJEMAČKA, POLJSKA, SAD, SLOVAČKA, SLOVENIJA, SRBIJA, ŠPANJOLSKA, ŠVEDSKA, ŠVICARSKA, TAJLAND, KINA, VELIKA BRITANIJA I SJEVERNA IRSKA, HRVATSKA

Stručni skupovi i događanja

8. međunarodna konferencija

Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu u suradnji s partnerima (Udrugom kondicijskih trenera Hrvatske, Društvenim veleučilištem u Zagrebu i Zagrebačkim velesajmom) posljednjih 7 godina vrlo uspješno organizira, u okviru Zagrebačkog sajma sporta i nautike, godišnje međunarodne konferencije Kondicijska priprema sportaša na kojima su do sada obrađene vrlo važne teme iz područja kondicijske pripreme u sportu. Ove godine konferencija će se održati 26. i 27. veljače s glavnom temom „TRENING BRZINE, AGILNOSTI I EKSPLOZIVNOSTI“.

Tijekom dva dana rada svoje radove izložit će u teorijskom i praktičnom obliku znanstvenici i stručnjaci iz Španjolske, Slovenije, Finske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Velike Britanije, Švicarske i Hrvatske.

Unutar navedene teme konferencije diskutirat će se o biomedicinskim osnovama treninga brzine, agilnosti i eksplozivnosti, dijagnostici i metodici treninga snage, programiranju treninga snage, treningu snage djece i mladih, treningu snage posebnih populacija (vojska i policija), oporavku u treningu brzine, te trenažnoj opremi u treningu agilnosti i eksplozivnosti.

Cilj  konferencije je predstaviti najnovije spoznaje iz područja kondicijske pripreme sportaša, koristeći se znanjima i iskustvima domaćih i inozemnih vrhunskih stručnjaka i znanstvenika iz područja sporta i sportskih znanosti.

Na seminaru ''Kondicijska priprema u tenisu“, koju ove godine priprema  Europska udruga kondicijskih trenera sa suradnicima ( Kineziološkim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, Udrugom kondicijskih trenera Hrvatske, Hrvatskim teniskim  savezom, Zagrebačkim teniskim savezom te Zborom teniskih trenera Hrvatske) nastupit će najistaknutiji kondicijski treneri na svijetu:

·        Julio Tous - savjetnik za kondicijsku pripremu Rafaela Nadala, Carlosa Moye, Svetlane Kuznetsove, FC Barcelone i UC Sampdorie

·        Benedikt Linder, asistent kondicijskog trenera Rogera Federera i Stanislasa Wawrinke

·        Ljubomir Antekolović, kondicijski trener Marina Čilića i Slaven Hrvoj, kondicijski trener Ive Karlovića.

Izlaganje  navedenih predavača zasigurno će pobuditi interes sudionika konferencije zbog  njihovog praktičnog iskustva u kondicijskoj pripremi svjetski poznatih sportaša-tenisača i  ekipa s kojima su osvojili najprestižnije svjetske i europske titule.

 

Međunarodna znanstveno stručna konferencija s aktualnom temom  „Kineziološki sadržaji i društveni život mladih“ bit će zanimljiva znanstvenicima i stručnjacima različitih društveno-humanističkih i drugih znanstvenih područja.

Organizatori skupa su Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu i Katedra za kineziološku rekreaciju i kineziologiju.

Na sjednici Udruženja male brodogradnje  predstavnik HBOR-a, Hrvatske banke za obnovu i razvoj, govorit će o kreditiranju male brodogradnje, odnosno programima finaciranja koji su namijenjeni malim i srednjim poduzetnicima.

Nagrade i priznanja

 

U podizanju kvalitete nastupa izlagača na sajamskoj priredbi, na prijedlog Ocjenjivačkog suda dodijelit će se pohvale i priznanja za visoku razinu ukupnog nastupa izlagača na sajmu Sporta i nautike 2010.Dodjela priznanja bit će u petak 26.02.2010. u dvorani Brijuni u 12.00 sati.

Svečano otvorenje sajma Sport i nautika

 

Očekuje se da će 19. međunarodni sajam Sporta i nautike otvoriti ministar mora, prometa i infrastrukture Republike Hrvatske gospodin Božidar Kalmeta, u srijedu, 24.02.2010. godine u 11.00 sati u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma.

 

Atrakcije za posjetitelje

U predstavljanju programa  AKTIVNI ODMOR i SIGURNOST U RONJENJU uorganizaciji ronilačkog kluba Nemo Adriatic, gostovat će svjetski rekorderu ronjenju na dah g. Gianlucca Genoni. U demonstracijama RONJENJA NA DAH - u bazenu  pav. 8a/št.19 gostuje i slovenski rekorder g. Jure Daić.

Nagradna igra za posjetitelje

U nagradnoj igri sudjeluju posjetitelji s kupljenom ulaznicom i točno ispunjenim anketnim upitnikom koji se ubacuju u  predviđene kutije na info punktovima u predvorju pav. 8/8a ili u prolazu između 11A/10a.Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 28. veljače 2010. u 17 sati u  prolazu između pav. 11A i10a.

Posjetitelje očekuje bogati fond nagrada:

1. nagrada

-          Gumeni čamac BURA 2.3 ( sponzor : Hermes Nautika, Zagreb)

-          Vanbrodski motor -HONDA 2.3 SCH  ( sponzor:  Honda Marine-

      Fred Bobek d.o.o, Vodice.)

2. nagrada

-          Krstarenje za 6 osoba ;  7 dana najma jahte Linssen Grand Sturdy 29.9 AC  ( sponzor: Cantal Marine- Linssen Yachts, Ljubljana, Slovenija)

ostale nagrade:

-          Sedmodnevni tečaj jedrenja u Jezerima (po izboru)

-          Komplet Hrvatski peljar sjevernog i južnog Jadrana

-          Godišnja pretplata na časopis „More“     

-          Komplet izdanja Biseri Jadrana

-          Knjiga „1300 planova hrvatskog Jadrana“

-          Vrša na sklapanje

-          Komplet službenih navigacijskih karata                                

-          Nautičko-turistička publikacija Jadranskog mora: Živi arhipelag

-          Dvije knjige iz problematike pomorstva

-          Reklamna torba                                                              

-          Padobranski tandem skok i snimanje skoka

-          Višenamjenski profesionalni set ljepila -Pascofix    

-          Nautički paket odjeće i obuće

 

interijerNET.hr""

  • 0

 

 

Cijene ulaznica i kataloga

 

- ulaznica za jednokratni posjet        30 kn

- ulaznica za jednokratni posjet učenika, studenta i umirovljenika   15 kn

- ulaznica za stalni posjet        90 kn 

- katalog sajma          15 kn

Za organizirane grupe 25 i više posjetitelja odobravamo popust od 20 %

na cijene ulaznica.

POGODNOSTI ZA POSJETITELJE:

 

CROATIA AIRLINES - Sužbeni zračni prijevoznik posjetiteljima Sajma  odobrava popuste na cijene zrakoplovnih karata na međunarodnim linijama.

Sve detaljne obavijesti mogu se dobiti u poslovnicama kompanije ili na tel. 01/6160 126.

HRVATSKE ŽELJEZNICESlužbeni prijevoznik putnika željeznicom posjetiteljima Sajma iz Hrvatske i Slovenije odobrava 40% popusta na cijenu povratne karte.

HERTZ Rent- a- Car - popust na cijene najma automobila

  • za izlagače 25% popusta,
  • za posjetitelje 15% popusta

Press centar

 

Nalazi se u Južnom ulazu Zagrebačkog velesajma  I kat  i na usluzi je novinarima svakog dana Sajma od 10.00 do 19.00 sati.

tel. : 01/ 6554-306, 6503-524, telefax: 01/ 6523-291

Radno vrijeme za posjetitelje Sajma :       od 10.00 do 19.00 sati

 

DOBRO DOŠLI NA

ZAGREBAČKI SAJAM SPORTA I NAUTIKE '10

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Pronađite više proizvoda u NAMJEŠTAJ I OPREMA

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se