interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Sajam: GRADITELJSTVO, INTERKLIMA, OBRTNIŠTVO I ZG TRANSPORT

Sajam: GRADITELJSTVO, INTERKLIMA, OBRTNIŠTVO I ZG TRANSPORT
Zagrebački velesajam - u zajedničkom terminu od 05. do 09. travnja orgaizira međunarodne sajmove GRADITELJSTVO, INTERKLIMU, OBRTNIŠTVO I ZAGREB TRANSPORT SHOW. Očekuje se da će nastup 450 izlagača iz 21 zemlje svijeta, okupit više od 20.000 posjetitelja.

13.03.2011.

Izabela Galović Ninić, dipl. ing. arh.

0

Sajam GRADITELJSTVA dokazao se kao najznačajniji poslovni događaj graditeljske struke ne samo u Hrvatskoj nego i u regiji. Već tradicionalno održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva Republike Hrvatske.

Zahvaljujući bogatom izložbenom i stručnom dijelu,  svake je godine nezaobilazno mjesto susreta izlagača sa stručnim i poslovnim posjetiteljima, jer na jednom mjestu pruža saznanja o novim tehnološkim rješenjima u graditeljskoj struci.

Na ovogodišnjem sajmu svoje novitete izlagat će poznati svjetski proizvođači građevinskih materijala i građevinske mehanizacije Wienerberger, NEXE - Dilj, Inotherm, Supera, Hyundai i  New Holland.

Posebna pogodnost pripremljena je za ovogodišnje izlagače koji će na raspolaganju imati neograničen broj besplatnih ulaznica za svoje poslovne partnere.

Središnji događaj i stručni dio programa bit će DAN GRADITELJA na kojem će se i ove godine razmatrati aktualna situacija i problematika hrvatskog  graditeljstva.

Posjet sajmu bit će prilika da svi koji grade, opremaju i uređuju svoj dom dođu do potrebnih proizvoda i materijala po posebnim sajamskim cijenama.

  • 0

INTERKLIMA, 21. međunarodni sajam grijanja, hlađenja, klimatizacije i obrade pitkih voda vodeći je specijalizirani sajam ove vrste u ovom dijelu Europe, jer na jednom mjestu okuplja najznačajnije svjetske proizvođači i poslovne posjetitelje  iz Hrvatske i susjednih zemalja.

Ove godine svoje sudjelovanje, direktno ili putem svojih zastupnika i distributera, prijavili su  Viessmann, Weishaupt, Centrometal, Bosch, Ariston, Mariterm, Samsung, Daikin  vodeće svjetske tvrtke u području grijanja, toplinske tehnike i klimatizacije.

  • 0

Osim simpozija INTERKLIMA 2011 i Konferencije o termografiji, posjetitelje očekuje veliki izbor klima uređaja koji će se prije nadolazećeg ljeta moći nabaviti  po vrlo povoljnim cijenama.

Proljetni termin već tradicionalno okuplja veliki broj obrtnika, malih i srednjih  hrvatskih poduzetnika koji na sajmu OBRTNIŠTVA predstavljaju svoje proizvode i usluge, pokazujući posjetiteljima sve svoje mogućnosti i umješnost.

Ova najveća nacionalna izložba hrvatskih obrtnika, promovira  novitete već afirmiranih obrtnika, ali je ujedno izuzetna prilika za mlade obrtnike koji započinju svoj samostalni rad ili već rade u nekoj od obrtničkih radionica.

U skladu s tradicijom, u stručnom dijelu  održat će se i Obrtnički forum – susret obrtnika s predstavnicima Vlade Republike Hrvatske, a punu potporu sajmu i ove godine dat će Hrvatska obrtnička komora.

  • 0

U istom terminu održat će se Zagreb Transport Show, međunarodni sajam gospodarskih vozila, prometa, logistike i prateće industrije.

Sajam je  namijenjen velikim i malim prijevoznicima tereta i putnika, maloj privredi i obrtu, trgovcima, serviserima, davaocima usluga u prometu te državnim institucijama i lokalnoj samoupravi.

Osim gospodarskih vozila i prateće industrije, izlagački dio u kojem nastupaju renomirani izlagači VW, AZ CROBUS, PEUGEOT upotpunjen je svim grupacijama prijevoza.

  • 0

Naročita pažnja pridodana je uslugama i organizaciji u prometu i povezivanju s ostalim oblicima prijevoza, stvarajući presjek ponude u prometu i transportu.

Sajam će pratiti sadržajan stručni program u organizaciji Ministarstva prometa, fakulteta prometnih znanosti, MUP-a i Grada Zagreba.

  • 0

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se