interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Phoenix Park među šest najboljih europskih projekata

 Phoenix Park među šest najboljih europskih projekata
Kvaliteta projekta "Phoenix Park – Grad budućnosti", prepoznata je od strane stručnog povjerenstva MIPIM-a, vodećeg svjetskog sajma nekretnina, koji je ovaj budući zagrebački kvart uvrstio među šest najperspektivnijih europskih projekata u konkurenciji od 2.900 stambenih i komercijalnih projekata.

11.03.2009.

interijerNET.hr

0

Život u suvremenim urbanim središtima često otežavaju čimbenici poput prometne zagušenosti, te nedostatka prirodnih okoliša koji su, uslijed razvoja gradova, svoje mjesto ustupili zgradama i prometnicama. Kako bi unaprijedili svoje živote, kao i živote svojih najmilijih, sve veći broj stanovnika gradova odlučuje se na život u tzv. zdravim naseljima koja osim blagodati tehnoloških dostignuća nude i bogatstvo prirodnih ljepota.

Upravo simbioza tehnološki naprednog društva i prirode, suživot čovjeka i prirode u budućnosti, usklađenih životnih potreba prirode i čovjeka s modernim tehnološkim postignućima, a u cilju ekološki prikladnog, financijski isplativog i udobnog zdravog života – ideja je vodilja kreatora Phoenix Parka, tvrtki Phoenix capitis d.o.o. i Termoblok d.o.o..

Građevinski, ekološki i lifestyle projekt koji će u narednim godinama oplemeniti istočno područje Zagreba, kao i doprinijeti gospodarskom razvoju istog, ujedinit će Phoenix plazu – regionalni trgovačko-kulturni centar, Phoenix galeriju – poslovno-upravni centar, hotel Phoenix te pripadajući kongresni i wellness centar, kao i inovativne pentominiume – stambene rezidencije. Grad budućnosti ne bi bio potpun bez jaslica, dječjeg vrtića, osnovne škole, senior hotela i poliklinike – stoga će i ovi nužni sadržaji biti dio Phoenix Parka.

Spominjemo li trendove u arhitekturi 'zdravih i pametnih naselja', na samom vrhu liste nalazi se primjena ekoloških, razgradivih materijala poput prirodne opeke i kamena, drva, stakla, kao i obnovljivih izvora energije - sunčeve energije, vjetra, toplinske energije zemlje. Sve u svemu, kvaliteta života raste u zdravim naseljima poput Phoenix Parka.

Više informacija o projektu možete pronaći na adresi www.PhoenixPark.hr.

MIPIM 2009., vodeći svjetski summit stručnjaka za nekretnine, okupit će u Cannesu, Francuska, od 10. - 13. ožujka ove godine, najutjecajnije menadžere na tržištu nekretnina, te im ponuditi uvid u veliki broj kvalitetnih građevinskih projekata. Međunarodno stručno povjerenstvo, na čelu sa Elizabeth Peace, izvršnom direktoricom BPF-a (British Property Federation) je u konkurenciji 2.900 projekata odabralo 6 najperspektivnijih europskih projekata, među kojima i Hrvatska ima svog predstavnika – projekt Phoenix Park, kreiran od strane tvrtki Phoenix capitis d.o.o. i Termoblok d.o.o.. Čelni ljudi odabranih projekata prezentirat će svoju kreaciju investitorima na "Speed Matching" konferenciji. Phoenix Park predstavit će izvršna direktorica tvrtke Phoenix Capitis d.o.o., gospođa Andreja Gazdek, u srijedu 11.03.2009. u 15:00 sati u Conference Room VIP Lounge, Sunset Hall, na MIPIM-u. Posjetite nas na štandu 02.02. u Festivalskoj Palači u Cannesu.

Više informacija o MIPIM-u možete pronaći na adresi www.mipim.com .

Ovo priznanje svjetskih razmjera projektu Phoenix Park ujedno je i priznanje Zagrebu i Hrvatskoj budući da su prozvani regijom budućnosti, što je dovoljan dokaz prepoznavanja potencijala Lijepe naše i njenog glavnog grada.

Štoviše, gradonačelnik Zagreba, gospodin Milan Bandić, pozvan je na MIPIM 2009. (Mayors’ Think Tank)  kako bi predstavio Zagreb stranim investitorima.

U današnje vrijeme, kada u medijima prevladavaju crne najave recesijskih razmjera,

priznanje poput ovog donosi optimizam u naš grad, ali i regiju. Naime, sasvim je sigurno da investiranje u nekretnine može Hrvatsku vrlo brzo izvući iz recesije. Nadamo se da će i vladina antirecesijska mjera o skraćivanju rokova za izdavanje potrebnih dozvola za izgradnju ovakve vrste projekata vrlo brzo zaživjeti i u praksi.

Pozivamo vas da nam se pridružite u Phoenix Parku!

Kontakt:

DANICA MARIČIĆ
Voditeljica marketinga 

Phoenix capitis d.o.o.
Ljudevita Posavskog 3, 10 360 Sesvete, CROATIA
tel: +385(0)1  2008 132, mob: +385(0)98 422 895
fax: +385(0)1 2008 114

dmaricic@phoenix.hr

www.phoenixpark.hr

www.phoenixlifestyle.com.hr

www.hotelphoenix.com.hr

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se