interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Novo i prirodno iz Kaindl-a

Novo i prirodno iz Kaindl-a
Dvostrano sinkronizirani dekori Natural Touch 2 postavljaju nove standarde u dizajniranju interijera.

08.07.2013.

0

U skladu s razvojem svojih dekorativnih ploča sa sinkroniziranim površinama, za Kaindl je inovacija oduvijek bila prioritet. Svatko tko je držao takvu sinkroniziranu dekorativnu ploču u svojim rukama vrlo dobro zna koliko je slična proizvodu od pravog drva, kako u vizualnom pogledu tako i u taktilnom pogledu. To je omogućeno Kaindlovim sofisticiranim proizvodnim procesom. Kao trendsetter kad su u pitanju sinkronizirani dekori, Kaindl je na početku godine napravio i korak dalje te postavio nove standarde inovacijom Natural Touch2.

Potpuno inovativna površina

  • 0

Tijekom posljednjih nekoliko godina inovator iz Salzburga stekao je puno iskustva u području proizvodnje sinkroniziranih dekorativnih površina. To mu je omogućilo daljnji uspješan razvoj sofisticiranih proizvodnih procesa za proizvodnju posebnih, dosad nepostojećih dekorativnih ploča sa sinkroniziranim površinama na objema stranama ploče. U smislu proizvodne tehnologije dosad je bilo mnogo izazova koji su sprječavali uspješnu proizvodnju, a Kaindl je prvi proizvođač sinkroniziranih dekora koji ih je u potpunosti savladao. Ploče Natural Touch2 trenutačno su dostupne u 3 verzije površinskih struktura: Natural Touch Urban (SU), Natural Touch Expressive (SE) i potpuno novi Natural Touch Sanremo (RV).

Impresivna i praktična

Budući da obje strane ploče imaju identično visoku kvalitetu površine, prednosti i primjena obostrano sinkroniziranih ploča, na primjer u proizvodnji ormarića, bezbrojne su. Bilo da je riječ o kuhinjskim elementima ili otvorenim policama, dizajniranje je znatno manje komplicirano, a finalni rezultat i vizualni dojam puno su bolji. Kao i sve druge Kaindl dekorativne ploče, Natural Touch2 ploče također su funkcionalne, otporne na grebanje, jednostavne za održavanje i ne blijede.

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se