interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Moderni interijeri – dizajn i tehnologija u službi opremanja

Moderni interijeri – dizajn i tehnologija u službi opremanja
U sklopu ovogodišnjeg domaćeg sajma Ambienta Projekt Drvo je prvo i klaster Hrvatski interijeri organiziraju stručno usavršavanje za arhitekte. Skup će se održati 14. listopada u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog Velesajma s početkom u 10.00 sati i boduje se sa 4 boda.

11.10.2010.

Izabela Galović Ninić, dipl. ing. arh.

0

Implementacija dizajna, razvoj dizajniranog namještaja, te mogućnosti suradnje sa domaćih drvoprerađivačima - proizvođačima namještaja i opreme za uređenje interijera ključni su termini Stručnog skupa. Visoko razvijene industrije namještaja i opreme za unutrašnje uređenje već odavno su prepoznale važnost dizajna i njegove primjene, ne samo u proizvodima, nego i u cjelokupnim projektima. Suradnja dizajnera, arhitekata i domaće industrije ima budućnost i u našoj zemlji, no tek nakon međusobnog pomnog upoznavanja nabrojenih strana, te njihove želje za početkom suradnje.

Ovaj skup ukazuje ne samo na važnost dizajna kao teoretskog pojma, nego i prikazuje niz primjera gdje se upotrebom dizajna, kroz sinergiju dizajnera, arhitekata i proizvođača dobiva novi proizvod s mogućnošću serijske proizvodnje.

Predavači će približiti najnovije trendove pojedinih podgrupa za uređenje interijera, stavljajući težište na ono što je dostupno kod domaćih proizvođača kako bi se ubrzao početak korištenja kapaciteta hrvatske drvne industrije namještaja.

Dizajn je postavljen visoko jer je sredstvo postizanja konkurentnosti, a kroz njega se ogleda i finalni proizvod, ali i osoba koja će ga u svojoj praksi primijeniti. Kompetencija predavača jamči visoku kvalitetu predavanja, a sam izbor tema je upravo odgovor na pitanja koja se godinama postavljaju, a na koja do sada nitko nije uspio konkretno odgovoriti.

Predavači pitaju, ali i nude više odgovora, tako da će auditorij moći procijeniti važnost implementacije dizajna i kao sredstva preko kojeg se dolazi i do održivog razvoja što u današnje, moderno doba, rješava i pitanje samog opstanka.

Kontakt za informacije i prijave: tatjana@lapibus.hr

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se