interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Calorex 29

Ema d.o.o.

Toplinske pumpe serije 29 i 31, potvrdile su vodeću poziciju tvrtke Calorex kao predvodnika u tehnološkom razvoju toplinskih pumpi, ali i u njihovom sve pristupačnijem cjenovnom pozicioniranju. Podsjetimo da su toplinske pumpe najekonomičniji način zagrijavanje vode bazena, za okoliš neškodljive, imaju duge servisne intervale, a samo servisiranje je minimalno. Potpuno su automatske u radu i iznimno jednostavne za korištenje (potrebno je samo namjestiti termostat), dok ih je moguće postaviti i na otvorenom prostoru.
 
Toplinske pumpe Calorex - najbolji i najekonomičniji način zagrijavanja vode otvorenih i zatvorenih bazena.
Toplina je dostupna u zraku oko nas u svako doba godine. Calorex toplinske pumpe apsorbiraju tu toplinu te ju pretvaraju u oblik pogodan za zagrijavanje vode bazena. Jedina stvar koju plaćate je rad ventilatora i kompresora u sklopu toplinske pumpe. Prednosti u troškovima su očite - za prosječan otvoreni bazen toplinska pumpa će vodi u bazenu za SVAKU utrošenu jedinicu energije isporučiti VIŠE OD ČETIRI jedinice energije.
 
I pri tome sunce uopće ne mora sjati da bi toplinska pumpa radila! Svi Calorex uređaji rade bez problema pri vanjskim temperaturama do 0 °C, a specijalni modeli za zatvorene bazene rade i do -15 °C.
 
Princip rada
Toplinska pumpa nije ni u kom slučaju nešto nepoznato i strano - hladnjaci i zamrzivači u vašem domu su toplinske pumpe i poznate su po svom dugotrajnom radu i pouzdanosti. Shema ilustrira način na koji toplinska pumpa apsorbira, prenosi i predaje toplinu vanjskog zraka vodi bazena.
 
Samo najbolje
Calorex je britanska tvrtka i vodeći svjetski proizvođač toplinskih pumpi za bazene, poznat po inovativnosti, širokom rasponu modela i visokoj kvaliteti proizvoda.
Uređaj možete postaviti na otvoreno ili pod krov, na tamno mjesto ili na sunce. Sve što je potrebno je slobodan protok zraka u uređaj i iz njega, spoj na sustav za filtriranje vašeg bazena, te napajanje električnom energijom. Nema potrebe za prljavim spremnicima i cijevima za ulje; specijalnim plinskim napajanjima, cijevima i dimnjacima za bojlere i drugim takvim nezgodnim dodacima!
.
5 godina jamstva na izmjenjivač topline od titana
Serije 29 i 31 izrađuju se od materijala koji omogućuju iznimno dug radni vijek. Kućišta su pocinčana, te izvana plastificirana, dok je izmjenjivač topline od titana na kojeg proizvođač daje jamstvo od 5 godina. Kompresor je zasebno izoliran, čime je postignut iznimno nizak nivo buke pri radu. Digitalni termostat za iznimno jednostavno namještanje temperature, ugrađen osjetnik protoka vode, radna temperatura zraka do -15°C, te konstrukcija uređaja za lako postavljanje, dodatne su odlike ovih iznimno isplativih uređaja. Dijelovi izloženi protoku zraka specijalno su obrađeni ili su plastificirani kako bi bili neosjetljivi na industrijsku ili primorsku atmosferu.
Svaki uređaj temeljito se ispita i provjeri da li zadovoljava najviše standarde prije izlaska iz tvornice.
 
Upravljanje
Jednom kada je Calorex instaliran, rad ne može biti jednostavniji. Jedina kontrola je termostat vode bazena koji vam pokazuje temperaturu i na kojem ujedno namještate željenu temperaturu vode. Uređaj radi zajedno sa kontrolnim krugom vašeg bazena sve dok se ne dostigne željena tempertura bazenske vode te se uređaj sam isključi. Prema potrebi uređaj se ponovo sam uključuje. Na uređaju smo osigurali kontrolne žaruljice za napon napajanja, protok vode, ciklus odmrzavanja te grešku kako biste uvijek imali nadzor.
 
Karakteristike i prednosti toplinskih pumpi Calorex 29 i 31:
● osiguravaju za svaku utrošenu jedinicu energije do 5 jednica energije
● ne zahtijevaju složeno spajanje na plin, spremnike goriva ili ulja
● sa ugrađenim digitalnim termostatom
● potpuno automatskog rada - sve što trebate je postaviti termostat na željenu temperaturu vode
● sa jamstvom od 5 godina na izmjenjivač topline od titana
● sa iznimno niskom razinom buke pri radu zahvaljujući zasebno izoliranom rotacionom kompresoru
● koriste ekološki freon R407C
● jednostavna, laka montaža i visoka pouzdanost
● pocinčana i plastificirana kućišta
● minimalna temperatura zraka 7°C
● opcija rada do temperature zraka -15°C (model 31)
 
Za tehničke podatke i odabir modela posjetite internet stranice zastupnika za Hrvatsku i BiH, www.ema.hr
ema@ema.hr www.ema.hr

Ema d.o.o. > Ovlaživači i odvlaživači > Toplinske pumpe za bazene

Ovlaživači i odvlaživači > Toplinske pumpe za bazene > Ostali proizvođači

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se