interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Calorex 20

Ema d.o.o.

Najbolji i najekonomičniji način zagrijavanja vode bazena. Toplinske pumpe Calorex za otvorene i zatvorene bazene, visoke kvalitete za vaš užitak.
 
Toplina je dostupna u zraku oko nas u svako doba godine. Calorex toplinske pumpe apsorbiraju tu toplinu te ju pretvaraju u oblik pogodan za zagrijavanje vode bazena. Jedina stvar koju plaćate je rad ventilatora i kompresora u sklopu toplinske pumpe. Prednosti u troškovima su očite - za prosječan otvoreni bazen toplinska pumpa će vodi u bazenu za SVAKU utrošenu jedinicu energije isporučiti VIŠE OD ČETIRI jedinice energije.
 
I pri tome sunce uopće ne mora sjati da bi toplinska pumpa radila! Svi Calorex uređaji rade bez problema pri vanjskim temperaturama do 0 °C, a specijalni modeli za zatvorene bazene rade i do -15 °C.
 
Princip rada
Toplinska pumpa nije ni u kom slučaju nešto nepoznato i strano - hladnjaci i zamrzivači u vašem domu su toplinske pumpe i poznate su po svom dugotrajnom radu i pouzdanosti. Shema ilustrira način na koji toplinska pumpa apsorbira, prenosi i predaje toplinu vanjskog zraka vodi bazena.
 
Samo najbolje
Calorex je britanska tvrtka i vodeći svjetski proizvođač toplinskih pumpi za bazene, poznat po inovativnosti, širokom rasponu modela i visokoj kvaliteti proizvoda.
Uređaj možete postaviti na otvoreno ili pod krov, na tamno mjesto ili na sunce. Sve što je potrebno je slobodan protok zraka u uređaj i iz njega, spoj na sustav za filtriranje vašeg bazena, te napajanje električnom energijom. Nema potrebe za prljavim spremnicima i cijevima za ulje; specijalnim plinskim napajanjima, cijevima i dimnjacima za bojlere i drugim takvim nezgodnim dodacima!
I, naravno, toplinska pumpa je potpuno automatska, tiha u radu, zahtijeva minimalno redovito održavanje te ne proizvodi bilo kakve plinove, mirise ili dim.
 
Calorex je obziran kako prema okolišu tako i prema vašem novčaniku
Uređaji Calorex napravljeni su da traju. Izbor materijala iz kojih su izrađeni dijelovi osigurava dugotrajnost. Kučišta od čelika prvo se galvaniziraju, a zatim plastificiraju kako bi bila otporna na koroziju. Dijelovi izloženi protoku zraka specijalno su obrađeni ili su plastificirani kako bi bili neosjetljivi na industrijsku ili primorsku atmosferu.
Svaki uređaj temeljito se ispita i provjeri da li zadovoljava najviše standarde prije izlaska iz tvornice.
 
Upravljanje
Jednom kada je Calorex instaliran, rad ne može biti jednostavniji. Jedina kontrola je termostat vode bazena koji vam pokazuje temperaturu i na kojem ujedno namještate željenu temperaturu vode. Uređaj radi zajedno sa kontrolnim krugom vašeg bazena sve dok se ne dostigne željena tempertura bazenske vode te se uređaj sam isključi. Prema potrebi uređaj se ponovo sam uključuje. Na uređaju smo osigurali kontrolne žaruljice za napon napajanja, protok vode, ciklus odmrzavanja te grešku kako biste uvijek imali nadzor.
 
Karakteristike i prednosti toplinskih pumpi Calorex:
● osiguravaju za svaku utrošenu jedinicu energije do 5 jednica energije.
● ne zahtijevaju složeno spajanje na plin, spremnike goriva ili ulja.
● jednostavno postavljanje, tihi rad i visoka pouzdanost.
● potpuno automatski rad - sve što trebate je postaviti termostat na željenu temperaturu vode.
 
Za tehničke podatke i odabir modela posjetite internet stranice zastupnika za Hrvatsku i BiH, www.ema.hr
ema@ema.hr www.ema.hr

Ema d.o.o. > Ovlaživači i odvlaživači > Toplinske pumpe za bazene

Ovlaživači i odvlaživači > Toplinske pumpe za bazene > Ostali proizvođači

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se