interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Uskršnji ugođaji...

Uskršnji ugođaji...
Uskrs je vrijeme slavlja i ugodnog opuštanja uz članove obitelji i prijatelje. No ugođaj će biti još potpuniji ukoliko dom prigodno dekorirate predmetima i detaljima, koji su neizostavni dio ovog blagdana.

19.03.2008.

interijerNET.hr

0

Osim religioznih i povijesnih značenja, uskršnje dekoracije su povezane s elementima buđenja proljeća, vedrim bojama i dobrim raspoloženjem. Mnogi, upravo iz tih razloga, prigodno uređuju svoj dom stvarajući vedru i ugodnu atmosferu, koja ih opušta u blagdanskom vremenu i naglašava kako je to ipak jedan od posebnih dana u godini.

  • 0

Nježno žuta, zelena, ružičasta i plava samo su dio palete boja prigodnih za dekorativne elemente. Šarenilo stvoreno igrom boja dat će osobitost i vedrinu kakva i priliči ovom blagdanu koje slavi uskrsnuće. Proljetno vrijeme u kome priroda ponovo oživljava i stvara svoje bogatstvo boja, pravi je motiv i izvor inspiracije za dekoraciju doma.

  • 0

Dekorativni element, izrastao iz proljetnih motiva je i uskršnje drvce, koje može biti izvedeno i ukrašeno na različite načine. Prirodne grane možete prigodno ukrasiti cvijećem, trakicama. zvončićima, figuricama i sl. Grana može biti i stilizirana, izvedena od plastike ili metala te na nju možete vješati šarene pisanice, zečiće ili druge predmete koje uveseljavaju djecu.

  • 0

Dominantan element uskršnjih dekoracija su već spomenute pisanice. Tehnike njihovog bojanja kao i konačni efekti su doista različiti. Pojedinci, posvećeni izradi pisanica, stvorit će od njih prava umjetnička djela, koja će svoje mjesto pronaći u dekoracija stola, vjenčića, svijećnjaka itd.

  • 0

  • 0

Košare ispunjene šarenim pisanicama su odličan dekorativni element, koji možete postaviti u bilo koji dio stana. Na komodi u ulaznom prostoru će uveseliti svakoga tko vam dođe u posjetu, na stolu za blagovanje će objed učiniti svečanijim, a u dnevnom boravku će naglasiti blagdanske trenutke u kojima uživate s obitelji.

  • 0

Dekoracije za dječju sobu trebaju biti prilagođene njihovom uzrastu. Motivi s cvijećem, pilićima, zečićima i šarenim pisanicama upravo su ono što će ih razveseliti. Šarenilom boja nećete nikako pogriješiti, jer upravo to privlači djecu i potiče njihovu aktivnost i maštu. Za njih je blagdan Uskrsa poseban, pa im taj doživljaj potvrdite i kroz vesele boje.

  • 0

Uskršnji stol treba biti svečan i prigodno dekoriran. Blagdanski ručak je doista poseban događaj koga cvjetni aranžmani, ukrasne svijeće u obliku pisanica te dominantna vedra boja tanjura, čaša ili salveta dodatno naglašavaju. Sitni detalji poput cvjetnih buketića položenih uz svaki tanjur obradovat će svakog za blagdanskim stolom.

  • 0

Svečani ugođaj i svježina proljeća imperativ su uskršnjih dekoracija. Mnoge od njih, uz malo mašte i volje možete načiniti i sami te tako korisno utrošiti vrijeme i uštedjeti novac. Obavezno uključite i svoje mališane koji će biti jako ponosni kada i njihove dekoracije uveličaju ovaj blagdan.

  • 0

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se