interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Sajam: MODA I SLOBODNO VRIJEME, 20. – 24.02.2008.

Sajam: MODA I SLOBODNO VRIJEME, 20. – 24.02.2008.
Sajam MODA I SLOBODNO VRIJEME održava se u terminu od 20.-24. veljače 2008. godine u paviljonu 6 Zagrebačkog velesajma. Okupio je izlagače tekstilno odjevne i kožarsko obućarske industrije koji će ovim sajamskim nastupom prezentirati kolekcije jesen – zima 2008/2009. godine.

20.02.2008.

Zagrebački velesajam

0

U strukturi izlagača dominiraju hrvatski proizvođači koji koriste sajamski nastup za brže stvaranje i promociju svojih robnih marki i na taj način potrebnu prepoznatljivost na tržištu. Ostvarenje ovog poslovnog cilja nameće se prioritetnim u uvjetima oštre tržišne konkurencije i naglašenog trenda globalizacije.

Valja naglasiti da Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva nastavlja projekt započet prošle godine, a koji se odnosi na pružanje financijske potpore hrvatskim tekstilnim i kožarskim proizvođačima za nastup na sajmovima mode Zagrebačkog velesajma. Taj projekt ima za cilj poticaj razvoja ovih dviju industrijskih grana, koji imaju značajno mjesto u hrvatskom gospodarstvu.

Na sajmu Moda i slobodno vrijeme po prvi puta predstavit će se i Tekstilno tehnološki fakultet iz Zagreba, pa će time Zagrebački velesajam u dane održavanja ovog sajma biti pravo mjesto za povezivanje tekstilne znanosti i gospodarstva.

U organizaciji Tekstilno-tehnološkog fakulteta biti će organizirana ZNANSTVENO - MODNA TRIBINA koja će se održati 21. 02. 2008., 11.00 sati, u dvorani Brijuni, na Zagrebačkom velesajmu.

Što se tiče ostalih događanja, potrebno je posebno istaknuti da se na sajmu MODA i SLOBODNO VRIJEME pokreće projekt FOTO & FASHION koncipiran kao međunarodna izložba na kojoj se predstavljaju mladi dizajneri iz 4 države: Hrvatske, Slovenije, Njemačke i Italije.

Radi se o izložbi različitih modnih fotografija, različitih stilova na kojoj se prezentiraju najbolji radovi mladih dizajnera koje će se moći pogledati u paviljonu 6 za cijelo vrijeme trajanja sajma MODA i slobodno vrijeme, 20.-24. veljače 2008.

Ovaj projekt starta u Hrvatskoj na Sajmu MODA i slobodno vrijeme, a nakon toga će se održavati u Ljubljani (svibanj 2008.), zatim u Milanu (kolovoz 2008.) i Berlinu (rujan 2008).

Projekt FOTO & FASHION – Zagreb organizira se u suradnji Zagrebačkog velesajma i slovenskog partnera "Beline" d.o.o. iz Domžale.

Za posjetitelje sajma MODA i slobodno vrijeme, u paviljonu 6 organizirane su maloprodaje po promotivnim cijenama i to: odjeće, obuće, galanterije i modnih dodataka.

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se