interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

AKCIJA: ArCon Hr Pro za samo 3.980 kn + PDV

AKCIJA: ArCon Hr Pro za samo 3.980 kn + PDV
Vjerujemo da će nam svima ova nova godina donijeti odmak u pozitivnom smjeru. Naš mali doprinos tome je da Vam nudimo ne samo softver već i našu pomoć i podršku kako bi Vi što lakše i brže riješili projektne zadatke i što bolje prezentirali Vaše ideje i proizvode kupcu. Također ćemo Vam rado izaći u susret da Vas kupnja softvera što manje financijski opterećuje te je naša želja da što prije koristite napredniji softver i time prije ostvarite financijsku korist.

12.01.2012.

Izabela Galović Ninić, dipl. ing. arh.

0

Ukratko ćemo Vam prezentirati posebnu ArCon 12 Hr Pro ponudu koja vrijedi do 27.01.2012. i omogućuje Vam da po povoljnim financijskim uvjetima i u kratkom vremenu počinjete imati korist jednog modernog CAD/BIM softverskog alata.

U čemu će Vam pomoći ArCon 12 Hr Pro? Import postojećih CAD podloga. Brza izrada idejnog projekta i vizualizacije za investitora. Izrada tehničke dokumentacije za glavni i izvedbeni projekt: konzistentnost tlocrta, presjeka, pogleda. Intuitivni automatski alati koji značajno ubrzavaju rad i povećavaju točnost projekta. Mogućnost manualne promjene svih dijelova crteža prije samog ispisa.Automatski iskazi količina i mjera kao pomoć pri izradi troškovnika i fizike zgrada. Eksport nacrta u standardnom CAD formatu za daljnje prosljeđivanje suradnicima.

Koje su prednosti i karakteristike ArCon-a 12 Hr Pro? Prospekti za ArCon Hr Pro i dodatne karakteristike verzije 12 Hr Pro? Što dobivate kupnjom licence za korištenje? Instalacijski CD, opširni tiskani priručnik na hrvatskom, priručnik za učenje u PDF formatu. USB zaštitni ključ: program možete instalirati na više računala, a radit će tamo gdje je trenutno priključen ključ. Besplatnu telefonsku i e-mail podršku. Cijena? U ovoj posebnoj ponudi cijena za kompletan paket ArCon 12 Hr Pro je samo 3.890 kn + PDV (550 EUR). Uplatite kompletan iznos ili avans od samo 990 kn + PDV do 27.01.2012., ostatak prema dogovoru (moguće su i kompenzacije).

ArCon 14 Hr Pro? ArCon 14 Hr Pro je trenuntno najnaprednija ArCon verzija s nizom dodatnih mogućnosti za olakšavanje i ubrzavanje procesa projektiranja. U ovoj akcijskoj ponudi cijena za ArCon 14 Hr Pro je 7.770 kn + PDV (1090 EUR) također fleksibilnom mogućnosti otplate.

Jeftiniji ArCon Pro? ArCon 6.0 Hr Pro možete kupiti već za 990 kn + PDV (140 EUR) ili proširenu početnu verziju ArCon Small Business Hr Pro za samo 1.990 kn + PDV (280 EUR). Ili, što Vam i mi preporučamo, kupite ArCon 12 Hr Pro u ovoj akcijskoj ponudi s mogućnosti otplate na rate: dodatne mogućnosti će Vam značajno olakšati i ubrzati rad.

Što dalje? Program možete naručiti ili zatražiti ponudu slanjem e-mail-a na info@digitalmedia.hr ili pozivom na broj telefona 040 343 612 (00385 40 343 612). Program uvijek možete nadograditi na noviju verziju i proširiti s dodacima. Našu trenutnu ponudu dodataka za ArCon Pro možete pronaći ovdjeNaručite sad ili kasnije pojedine ArCon dodatke i proširite njegovu funkcionalnost s naprednijim osobinama. Nazovite nas za savjet. Po želji organiziramo pojedinačne ili skupne satove školovanja po povoljnoj cijeni. Želite li dodatnu prezentaciju programa ili samo razgovor u vezi mogućnosti programa? Možemo Vam direktno na Vašem ekranu (online, putem Interneta) prezentirati mogućnosti programa. Također možete doći do nas na prezentaciju. Javite nam Vaš broj telefona i vrijeme kad Vam je najprikladnije ili nas nazovite direktno za razgovor o prednostima koje Vam pruža ArCon.

Ostalo iz naše ponude? Posjetite našu web-stranicu www.digitalmedia.hr s opisom naše kompletne ponude ili nas nazovite da Vam preporučimo softver za Vaše potrebe. Kontaktirajte nas na telefon 040 343-612 (00385 40 343-612) ili email info@digitalmedia.hr za dodatne informacije, pomoć i informacije o našoj ostaloj CAD ponudi ili posjetite naše web stranice digitalmedia.hr. 

Digital Media d.o.o. Šenkovec, M. Tita 39, HR 40000 Čakovec
telefon: +385 40 343 612
telefax: +385 40 343 710
email:
info@digitalmedia.hr 
web: www.digitalmedia.hr

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se