interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

VALJAK ZA GLAČANJE B995 D - Tradicija u novom ruhu

VALJAK ZA GLAČANJE B995 D - Tradicija u novom ruhu
Za ljude koji imaju puno rublja, a malo vremena.

17.07.2014.

Miele Press

0

  • 0

Brzo i higijensko glačanje raznih vrsta tkanina kao što su na primjer dječja odjeća, majice, traperice, profesionalna odjeća, posteljina, stolnoga rublja i drugo. Brzina glačanja osigurana je velikom površinom valjka te posebnom podlogom. Glačanje sa Miele valjkom iznimno je lako, brzo i udobno. A u usporedbi s klasičnim glačanjem, pravo je olakšanje. Temperatura glačanja može se prilagoditi raznim vrstama tkanine, a čak tri grijača tijela osiguravaju optimalnu raspodjelu topline po cijeloj dužini valjka. Brzo i jednostavno glačanje raznih vrsta rublja posebno je olakšano zahvaljujući slobodnom kraju valjka koji omogućava jednostavno glačanje čak i nešto kompliciranijih komada rublja kao što su suknje, košulje i bluze.

  • 0

Valjak za glačanje Miele B995 D opremljen je sa pokretnom letvicom za automatsku zaštitu prstiju sa sigurnosnim prekidačem koji reagira na dodir. Motor se automatski isključuje, a korito se istog trenutka podiže.

Zbog posebnog mehanizma, valjak za glačanje lako se može preklopiti i spremiti na prostoru od samo 0,25m2. Četiri kotačića na postolju valjka omogućavaju iznimno laki transport.

Miele već godinama nudi njegu rublja na najvišem nivou. Savršeno usklađene perilice i sušilice rublja osiguravaju optimalnu njegu rublja, koja završava tek s iznimnim rezultatima glačanja.

  • 0

Miele je vodeći svjetski proizvođač premium kućanskih aparata za područja kuhanja, pečenja, kuhanja na pari, hlađenja / zamrzavanja, aparata za kavu, perilica posuđa i rublja te usisavača. Uz aparate za kućansku upotrebu tu su i perilice posuđa, perilice i sušilice rublja za komercijalnu upotrebu, kao i za čišćenje, dezinfekciju i sterilizaciju opreme za medicinske i laboratorijske aplikacije (Miele Professional). Tvrtka je osnovana 1899. godine i ima osam tvornica u Njemačkoj i po jednu u Austriji, Češkoj, Kini i Rumunjskoj. U financijskoj godini 2012/13 ostvarena je prodaja u vrijednosti oko 3.150.000.000€ , od koje je 70 posto ostvareno izvan Njemačke. U gotovo 100 zemalja Miele ima vlastite prodajne tvrtke ili uvoznike. Ovu obiteljsku tvrtku vodi već četvrta generacija i zapošljava diljem svijeta 17.250 ljudi, od toga dvije trećine njih u Njemačkoj. Sjedište tvrtke je u Güterslohu, u Vestfalija u Njemačkoj.

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se