interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Samostojeći zamrzivač Miele FN 26062 ws

Samostojeći zamrzivač Miele FN 26062 ws
Vrtovi i tržnice su puni zdravog i svježeg povrća i voća.

01.07.2016.

Miele Press

0

Vrhunski samostojeći zamrzivač Miele FN 26062 ws A++ energetske učinkovitosti idealan je za pohranjivanje svježeg povrća i voća za razdoblje kada nam na tržnicama i u vrtu neće više biti dostupni. Njegova visina je 164 cm, širina 60 cm i dubina 55 cm. Za pohranu namirnice na raspolaganju je 221 litra korisne zapremnine.

  • 0

Zamrzivač je opremljen s NoFrost sustavom tako da nikada više nećete morati odleđivati Vaš uređaj. S kružnim hlađenjem, suhi zrak se ravnomjerno raspoređuje u zamrzivaču, tako da se u unutrašnjosti ne mogu stvoriti nakupine leda. Ni Vaše namirnice neće biti zaleđene kristalima leda i ladice ćete uvijek bez problema moći otvoriti i zatvoriti. NoFrost nudi najveći komfor i poštedjet će Vas odleđivanja - zauvijek.

  • 0

Varijabilnim konceptom prostora u ovome zamrzivaču imena VarioRoom, prostor za zamrzavanje možete fleksibilno povećati ili smanjiti. Kao na primjer ukoliko želite spremiti velike namirnice. Ladice i stakleni podovi mogu se ukloniti - tako na brzinu stvarate onoliko prostora, koliko vam je potrebno.

  • 0

Ovaj se Miele zamrzivač vrlo lagano može otvoriti jer je opremljen s ergonomskom EasyOpen ručkom. Na taj način dizajn ovoga zamrzivača Miele savršeno odgovara dizajnu Miele ugradbenim kuhinjskim uređajima.

  • 0

Uz sve Miele zamrzivače serije K20.000 do povrata novca!

Tvrtka Miele vraća iznos za potrošenu električnu energiju za razdoblje od dvije godine, za sve Miele zamrzivače serije K20.000 kupljene u razdoblju od 01.07. do 30.09.2016. godine. Više informacija na www.miele.hr

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se