interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Pogodnije, jeftinije i okolišu draže sušenje rublja

Pogodnije, jeftinije i okolišu draže sušenje rublja
Nova Miele sušilica TKR 650 WP energetski je učinkovitija od svojih prethodnica, a rublje suši pažljivije i nježnije. Povrh svega, SteamFinish funkcija reducira potrebu za dodatnim glačanjem. Sušilica je opremljena toplinskom pumpom i spada u A++ razred energetske učinkovitosti. S potpuno novim dizajnom i prozirnim vratima, ova se sušilice rublja idealno slaže s perilicama rublja linije W1.

17.11.2014.

Miele Press

0

Manje glačanja zahvaljujući SteamFinish funkciji najnovije su tehničko dostignuće novog Miele bubnja za sušenje. Bubanj uključuje raspršivanje i aerosol, a dizajniran je na način da propušta vodu iz spremišta za kondenzat vode kroz svoje otvore u bubanj, gdje se pretvara u paru u trenutku ispostavljenosti vrućem zraku. Zahvaljujući ovoj funkciji  otklanjaju se nabori i minimalizira gužvanje tkanina u bubnju. Ta funkcija dolazi do izražaja u trenutku pripreme odjeće za glačanje ili stvari koje su se nalazile u koferu, a potrebno ih je samo malo dotjerati, bolje rečeno izravnati.

Miele TKR 650WP  sušilica opremljena je s inovativnim ProfiEco elektromotorom. Taj novi i inovativni elektromotor nije samo snažan, već ne zahtjeva nikakvo održavanje, radi tiho i ekstremno je energetski učinkovit (A++). Osim navedenog, EcoFeedback indikator koji je postao udomaćena funkcija Miele perilica rublja, odsada pomaže i korisnicima da bolje upravljaju energetskom učinkovitošću i kod Miele sušilica rublja.

  • 0

Novost kod sušilica rublja su i prozirna vrata što dalje vodi ka tome da se sušilice rublja linije T1 izuzetno dobro uklapaju u dizajn linije perilica rublja W1.

Kod novih sušilica rublja filter se može izvaditi jednim potezom.

Sušilica rublja je opremljena s FrangranceDos funkcijom zahvaljujući kojoj se rublju dodaje ugodan i svjež miris, a dodatno su u izborniku na raspolaganju i mirisi „Aqua“, „Cocoon“ i „Nature“. Nosač za bočicu s mirisima je vidljiv i nalazi se u predjelu vrata.

Zahvaljujući novoj EasyOpen funkciji, vrata se jednostavno otvaraju i ne zahtijevaju nikakvu električnu konekciju.

TKR 650WP opremljena je i s jedinstvenom funkcijom PerfectDry koja analizira tvrdoću vode kojom se omogućava postizanje idealne vlažnosti tkanina. Taj izuzetan nadzor štedi vrijeme i energiju i pomaže tkanini da se idealno osuši. Na taj je način fino tretiranje rublja podignuto na viši nivo, a to može također zahvaliti saćastom bubnju, sa širim heksagonalnim uzorkom, koji je veći i bolje organiziran.

I naravno, kvaliteta Miele se nastavlja. I nova generacija sušilica rublja dizajnirana je i testirana za bezbrižnu 20 godišnju upotrebu.

  • 0

Miele je vodeći svjetski proizvođač premium kućanskih aparata za područja kuhanja, pečenja, kuhanja na pari, hlađenja / zamrzavanja, aparata za kavu, perilica posuđa i rublja te usisavača. Uz aparate za kućansku upotrebu tu su i perilice posuđa, perilice i sušilice rublja za komercijalnu upotrebu, kao i za čišćenje, dezinfekciju i sterilizaciju opreme za medicinske i laboratorijske aplikacije (Miele Professional). Tvrtka je osnovana 1899. godine i ima osam tvornica u Njemačkoj i po jednu u Austriji, Češkoj, Kini i Rumunjskoj. U financijskoj godini 2012/13 ostvarena je prodaja u vrijednosti oko 3.150.000.000€, od koje je 70 posto ostvareno izvan Njemačke. U gotovo 100 zemalja Miele ima vlastite prodajne tvrtke ili uvoznike. Ovu obiteljsku tvrtku vodi već četvrta generacija i zapošljava diljem svijeta 17.250 ljudi, od toga dvije trećine njih u Njemačkoj. Sjedište tvrtke je u Güterslohu, u Vestfalija u Njemačkoj. 

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se