interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

MIELE CLASSIC - poželjno i povoljno

MIELE CLASSIC - poželjno i povoljno
Moderano dizajniran i savršeno funkcionalan duo kojega čine MIELE Classic perilica i MIELE Classic sušilica - odlikuje se vrhunskom kvalitetom i testiranjem koje dokazuje da je ta nova generacija perilica i sušilica namijenjena za bezbrižnu 20-godišnju upotrebu. Uz to je ovaj duo sada i pristupačniji nego ikad...

06.10.2014.

Miele Press

0

Već poznati po svoj kvaliteti, MIELE kućanski aparati najpoželjnija su oprema svakog suvremenog doma. Za savršeno pranje čak i najprljavijeg, ali i najdelikatnijeg rublja te njihovo brzo i pouzdano sušenje pravi izbor je nerazdvojni par iz nove linije MIELE Classic - kojega čini perilica rublja WDA 200 WPM te sušilica TDA 140 C/150 C.

Svakako je dobra vijest da je ovaj duo sada još poželjniji, jer donosi značajnu uštedu kućnom budžetu.

Upravo je naime u tijeku posebna ponuda kojom MIELE nagrađuje kupce kompleta svoje MIELE Classic linije.

Oni koji kupe perilicu rublja WDA 200 WPM i sušilicu rublja TDA 140C/150C dvostruko profitiraju. 

1.     SET MOGU KUPITI PO ZNAČAJNO POVOLJNIJOJ CIJENI.

2.     MOGU IZABRATI JEDAN OD DVA POKLONA.

* Prvi poklon je poseban element (vezni element), važan ako žele da njihova nova perilica i sušilica stoje jedna iznad druge (postavljene u tzv. stup).

* Drugi poklon je komplet od tri  sredstava za pranje rublja (UltraWhite sredstva za bijelo rublje, UltraColor sredstva za šareno rublje te omekšivača).

Miele je vodeći svjetski proizvođač premium kućanskih aparata za područja kuhanja, pečenja, kuhanja na pari, hlađenja / zamrzavanja, aparata za kavu, perilica posuđa i rublja te usisavača. Uz aparate za kućansku upotrebu tu su i perilice posuđa, perilice i sušilice rublja za komercijalnu upotrebu, kao i za čišćenje, dezinfekciju i sterilizaciju opreme za medicinske i laboratorijske aplikacije (Miele Professional). Tvrtka je osnovana 1899. godine i ima osam tvornica u Njemačkoj i po jednu u Austriji, Češkoj, Kini i Rumunjskoj. U financijskoj godini 2012/13 ostvarena je prodaja u vrijednosti oko 3.150.000.000€, od koje je 70 posto ostvareno izvan Njemačke. U gotovo 100 zemalja Miele ima vlastite prodajne tvrtke ili uvoznike. Ovu obiteljsku tvrtku vodi već četvrta generacija i zapošljava diljem svijeta 17.250 ljudi, od toga dvije trećine njih u Njemačkoj. Sjedište tvrtke je u Güterslohu, u Vestfalija u Njemačkoj.

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se