interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Električni roštilj Miele CS 1312 BG

Električni roštilj Miele CS 1312 BG
Od sada i u svojoj kuhinji možete pripremiti vrhunski roštilj pomoću električnog roštilja Miele CS 1312 BG.

02.06.2015.

Miele Press

0

Novi električni roštilj Miele CS 1312 BG ugrađuje se u kuhinjsku ploču i omogućuje pripremanje vrhunskih gastronomskih specijaliteta. Meso, ribu ili povrće pečemo na emajliranoj rešetki koju griju dva odvojena grijača od po 1,5kW snage. Grijačima se može upravljati odvojeno, a mogu se i preklopiti radi jednostavnijeg čišćenja. Masivni okvir električnog roštilja napravljen je od plemenitog čelika. Isto tako je od plemenitog čelika napravljena i kada s ventilom za ispuštanje vode, u koju položimo  kamenje lave i ulijemo vodu. Uređaj je opremljen sa sigurnosnim sistemom i zaštitom od pregrijavanja, a kontrolna lampica  prikazuje količinu preostale topline.

  • 0

Uz električnu ploču dolaze i hvataljke za namirnice, četka za čišćenje i kamenje od lave. Moguće je dokupiti i masivnu metalnu ploču CSGP 1300 za još bolje rezultate pečenja.

  • 0

Preporučena maloprodajna cijena za električni roštilj Miele CS 1312 BG 7.590,00kn.

  • 0
 

Profil tvrtke:

Miele je vodeći svjetski proizvođač vrhunskih kućanskih uređaja uključujući uređaje za kuhanje, pečenje i kuhala na paru, uređaje za hlađenje, aparate za kavu, perilice za suđe i rublje i proizvode za njegu podova. Ovaj asortiman je uvećan za perilice za suđe, perilice ekstraktore i sušilice za rublje za komercijalnu uporabu kao i dezinfektore za perilice i sterilizatore u medicinske svrhe kao i u laboratorijskoj primjeni (Miele Professional). Tvrtka Miele, osnovana 1899. godine, ima 8 proizvodnih pogona u Njemačkoj i po jedan u Austriji, Češkoj Republici, Kini i u Rumunjskoj. 2013./14. promet je narastao do otprilike EUR 3.22 milijarde s prodajom izvan Njemačke od 70%. Miele predstavljaju prodajne podružnice preko uvoznika u više od 100 zemalja. Tvrtka Miele, sad u obiteljskom vlasništvu četvrte generacije, zapošljava radnu snagu od oko 17,660, od čega 10,411 u Njemačkoj. Sjedište tvrtke je u Gütersloh/Westphalia u Njemačkoj.

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se