interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Detalji kojima ćete uljepšati interijer

Detalji kojima ćete uljepšati interijer
Pri uređenju interijera puno se češće razmišlja o bojama, materijalima, rasvjeti i rasporedu elemenata u prostoru, ali rijetki su oni koji misle i o detaljima kojima će upotpuniti prostor i stvoriti poseban ugođaj u određenim prilikama...

09.01.2008.

Izabela Galović Ninić, dipl. ing. arh.

0

Niz je detalja kojima ćemo upotpuniti uređenje doma, a o kojima se rjeđe razmišljamo. Početak godine pravo je vrijeme da se isplanira nabavka novih, ukrasnih predmeta u domu.
Oslikane čaše, zdjele ili poslužavnici u stalku, keramici ili kristalu dat će identitet domu, ali i upotpuniti svečarsku atmosferu u potrebnim trenucima. Odaberite boje i motive koji koji će se uklopiti u željeni interijer – nježne tonove sa nijansama zlata ili srebra, jer svaka svečana prilika zahtijeva blještavilo i sjaj. Izbor motiva je neograničen. Moguće je oslikati motiv za posebnu priliku.

  • 0

Ovakvi će predmeti svojom jednostavnošću i ljepotom, ukrasiti svaku policu, a upotpunjeni kvalitetnom rasvjetom stvorit će pravi mali izložbeni prostor u svakom domu.
Održavanje ovakvih predmeta vrlo je jednostavno - peru se na temperaturi do 60°C, ovisno o boji, tehnici i vremenu izrade.

Ukoliko ste pak ljubitelj prirode, predlažemo slike od suhog cvijeća i sušenog voća (tomago tehnika). Ovakve je slike poželjno staviti u interijere u kojima dominiraju prirodni materijali, jer nećete pogriješiti u izboru boje ili veličini slike. Prirodni ambijent koji već postoji, bit će obogaćen stilski komplementarnim detaljem. Ukoliko se odlučite za nešto manje trajan detalj, ali u skladu s prirodom, predlažemo aranžmane od suhog ili živog cvijeća, aranžirane u staklenke neobičnog oblika.

  • 0

  • 0

Ovakvi će cvjetni aranžmani pridonijeti svečanoj i ugodnoj atmosferi doma, a njihovim dopunjavanjem ili izmjenama  moguće je često mijenjati ugođaj u prostoru. Mogu biti smješteni na zidu, podu, stolu, ovisno o veličini i načinu aranžiranja, a bojama se mogu uklapati u interijer ili koristiti kao kontrastni naglasci koji će unijeti dinamiku i svježinu u prostor.

  • 0

Kada sakupite kolekciju ovakvih ukrasnih predmeta, interijer će zasjati svečarskom atmosferom i u svakodnevnici, s mišlju kako svaki dan u životu čovjeka treba biti lijep, kvalitetan i poseban.

Kontakt:

Ankica Ivandić
+385/1/660-7832

http://www.facebook.com/pages/Unikatni-nakit-Ankica/210095692421707 

http://www.facebook.com/groups/198932290155065/ 

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se