interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Contract tkanine

Contract tkanine
Ako ste ikada u potrazi za dekorativnim tkaninama "naletjeli" na termin Contract, pojam koji preporučuje tkanine za određenu upotrebu, vjerovano ste se upitali što to znači?

01.12.2015.

Petra Peharec

0

Prednosti za brojne primjene

Mnoge tvrtke koje proizvode tkanine specijalizirale su samo za stambene ili komercijalne proizvode, a neki proizvođači napravili su oboje. Contract tkanine dizajnirane su prvenstveno za opremanje poslovnih, komercijalnih, javnih i turističko-ugostiteljskih objekata, no to ne znači da ih ne možete koristiti za opremanje u vlastitom domu. U stvari, Contract tkanine mogu biti odličan način da pronađete jedinstveni dizajn i vrlo izdržljive tkanine za lagane i dekor zavjese, draperije, tapeciranje namještaja i izradu dodataka, kao što su dekorativni jastuci i stolnjaci.

  • 0

Foto: FR-One


Garancija visoke kvalitete

Karakteristike i standardi razlikuju se od tvrtke do tvrtke, neke Contract tkanine, na primjer, imaju postojanu boju na sunčevu svjetlost; lako se održavaju, ne mijenjaju dimenziju pri glačanju ili pranju; otpornije su na habanje ili piling; imaju certifikate negorivosti (FR ili CS Trevira), što znači da su inherentno i trajno teško zapaljive, izrađene sa svojstvima samogašenja u slučaju požara; testirane su i certificirane prema standardu Oeko-Tex 100 ili Oeko-Tex 1000, sigurne su za okoliš i nisu štetne za zdravlje i to ih čini idealnim za dječje sobe ili igraonice, kuhinje i obiteljske sobe.

Uzorci na ovim tkaninama mogu biti drugačiji od onoga što ćete naći u "tipičnom" salonu tkanina, asortiman obuhvaća tkanine u rasponu od jednostavne izrade do najsofisticiranijih suvremenih i klasičnih dizajnerskih stilova raznih tekstura i dezena u širokom spektru kombinacija boja za lagane i dekorativne zavjese, tapeciranje namještaja i izradu accessoiresa: Tkanine s efektom pamuka, lana ili svile; baršuni; umjetna koža; black out i dim out; transparentne tkanine za lagane zavjese u duploj širini itd.

  • 0

Foto: FR-One

Imajte na umu da su mnoge Contract tkanine dostupne samo kroz salone koji se bave dizajnom interijera, tako da ćete morati pronaći dizajnera da ih naruči za Vas, no možda baš u Contract tkaninama pronađete nešto jedinstveno i savršeno za Vaš interijer.

  • 0

Foto: FR-One

 

Sanabel Decor by Petra Peharec 
www.sanabeldecor.com

 

http://www.sanabeldecor.com/sanabel_decor_1_kat2.php?object=katalog

http://sanabeldecor.blogspot.fr/

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se