interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Blistavo posuđe bez mrlja u samo 58 minuta

Blistavo posuđe bez mrlja u samo 58 minuta
Novoj G 6000 EcoFlex perilici posuđa potrebno je manje od sat vremena za pranje uz najbolji učinak A kategorije, što potvrđuju i njemački TÜV testovi – takav podvig može postići jedino Miele. U ECO programu, perilice posuđa nadmašuju čak i potrebnu vrijednost za vrhunsku A +++ energetsku učinkovitost programa i do 20%.

31.03.2016.

Miele Press

0

Zahvaljujući novo dizajniranim košarama, Miele  i dalje povećava svoje vodstvo u smislu fleksibilnosti i praktičnosti punjenja perilica. Brojni modeli EcoFlex perilice posuđa sada imaju mogućnost spajanja na internet. Predstavljanje će započeti u travnju 2016.

Korisnici modernih perilica posuđa koje nude nisku potrošnju energije često se žale na pretjerano dug vremenski ciklus ili na manje nego savršene rezultate čišćenja. Miele s novom serijom EcoFlex rješava oba problema: Novi Quick PowerWash program pere i suši posuđe i pribor za jelo u samo 58 minuta. A to se postiže bez ikakvog kompromisa u pogledu performansi za čišćenje koje i dalje ostaju na vrhu A razine, što je potvrdio institut  TÜV Rheinland za testiranje.

"Uz ovaj program, mi idemo u susret  potrebama potrošača koji zahtijevaju vrhunske rezultate  u kombinaciji s kratkim vremenskim ciklusom na dosljedniji način od bilo kojeg drugog proizvođača", kaže Gernot Trettenbrein, direktor međunarodnog odjela kućanskih aparata u tvrtki Miele. To nije  samo zbog novih Miele tableta UltraTabs Multi, napravljenih posebno za G 6000 EcoFlex i QuickPowerWash program. Za razliku od konvencionalnih višekomponentnih tableta, Miele sastojci potpuno se otapaju u roku od dvije do tri minute. U kombinaciji s kratkim ciklusom, postižu vrlo dobre rezultate u čišćenju i sušenju, što je potvrđeno certifikatom TÜV.

  • 0

Izuzetna energetska učinkovitost zahvaljujući značajnom spremniku topline 

Nove Miele perilice posuđa postižu svoju primjerenu energetsku učinkovitost, između ostalog, i zaslugom EcoTech spremnika topline koji je integriran u veliki broj modela. EcoTech spremnik se nalazi u desnoj bočnoj strani i sastoji se od dva odvojena kruga vode u izmjenjivaču topline. Jedan od tih krugova prenosi svježu vodu iz slavine; drugi se sastoji od niza petlji. Potonji sadrži toplu vodu od zadnjeg programa koja cirkulira u spremnik svježe vode za prethodno zagrijavanje. To znači da je potrebno manje električne energije za zagrijavanje dolazne vode na željenu temperaturu, što poboljšava ocjenu energetske učinkovitosti od A +++ do A +++ minus 20%. 'Tijekom cijele godine i uz pretpostavku prosječne uporabe u kućanstvu, to se očitava na godišnjoj uštedi od oko 50 kWh", objašnjava Gernot Trettenbrein. Sve EcoFlex perilice posuđa mogu se spojiti na priključak tople vode radi daljnje uštede energije.

  • 0

 Još veća fleksibilnost i praktičnost punjenja

Od uvođenja patentirane i podesive 3D ladice za pribor za jelo, Miele aparati su postali pojam u smislu fleksibilnosti punjenja, unaprijeđeni su i podesivim jedinicama kao što su zglobni elementi u gornjim i donjim košarama. Podesivosti na košarama za individualne potrebe Miele kupaca dopuštaju im da prilagode nosače u košarama na primjer za vinske čaše s visokim držačima, velike tanjure ili glomazne tave i zdjele. G 6000 EcoFlex perilice dižu tu fleksibilnost na još višu razinu.

Nova 3D+ ladica za pribor za jelo ima dva zglobna reda umetaka u središnjem dijelu. To može biti smanjeno kako bi  stvorilo prostor za, recimo, velike žlice ili pjenjače i zaimače. Novi elementi osiguravaju da se dugi, vitki predmeti kao što su kuharski noževi i žlice za serviranje salate mogu sigurno pozicionirati i temeljito oprati i osušiti sa svih strana.

Donja košara ima nove, visoko podesive FlexCare držače za čaše. Oni se sastoje od ojačanih vlakana, silikonske površine i nude manjim predmetima sigurno držanje. Porculan s visokim držačima drži se na sigurnom mjestu u otvorima s novim silikonskim karikama.

Nadalje, svi operabilni elementi u novim modelima koji se mogu ukloniti ili prilagoditi na jednoj strani su označeni narančasto. FlexAssist oznake kombiniraju se dodatnim simbolima poput šalice ili vinske čaše kako bi pomogle korisnicima.

  • 0

Jednostavno WLAN povezivanje

Odabrani G 6000 EcoFlex modeli perilica posuđa mogu, po želji, biti povezan s internetom putem WLAN rutera u vašem domu, bez potrebe za dodatnim modulima. Koristeći besplatnu Miele @ mobilnu aplikaciju, uređaji  se mogu pratiti i kontrolirati putem pametnog telefona ili tableta. Uz pokazatelj stanja, odabir programa i početak programa, aplikacija također uključuje i novu funkciju ShopConn @ CT: Jednom aktiviran, poruka se automatski šalje na mobilni uređaj kada se tablete, sredstvo za ispiranje ili sol trebaju nadopuniti. Od primljene poruke pa do narudžbe u webshopu potrebno je samo nekoliko klikova. Ova funkcija je jedinstvena u svojoj branši. Ova novina će biti dostupna od datuma lansiranja proizvoda u Njemačkoj; ostale zemlje će uslijediti kasnije.

  • 0

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se