interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Aparati za kavu i čaj Miele CM7

Aparati za kavu i čaj Miele CM7
Novi CM7 samostojeći aparati za kavu, s automatskim uklanjanjem kamenca i zagrijanom vodom na različitim temperaturama za različite vrste čajeva.

07.01.2016.

Miele Press

0

Od sada možete na Miele CM7 aparatu za kavu pripremati i različite čajeve.

  • 0

Izgled aparata za kavu je izuzetno privlačan, a LED rasvjeta je integrirana u središnji izlaz za savršeno osvjetljenje napitaka. Senzor ruba šalice automatski prepoznaje visinu šalice ili čaše za izabrani napitak.

C Touch TFT zaslon osjetljiv je na dodir i omogućava izbor pripreme 20 različitih napitaka kave ili čaja. Moguće je pripremiti i dva napitka istovremeno pomoću OneTouch For Two opcije.

Za posebno jaku i aromatičnu kavu tu je i  DoubleShot opcija – priprema dvostruke količine kave s istom količinom tekućine. Expert način rada zadužen je za jednokratne promjene za vrijeme pripreme napitka, mogućnost prilagodbe količine kave tijekom mljevenja kao i količine tekućine tijekom pripreme napitka. Model CM 7500 automatski uklanja kamenac pomoću inovativnog sustava kartuša.

  • 0

U tijeku je posebna blagdanska akcija u kojoj su aparatima snižene cijene za 500kn. Akcija vrijedi od 15.11.2015. do 15.01.2016. ili do isteka zaliha.

Preporučene maloprodajne cijene su:

CM 7300: 14.490,00 kn

CM 7500: 17.490,00 kn

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se