interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Café bar KÔTA za ljubitelje arhitekture, graditeljstva i dizajna

Café bar KÔTA za ljubitelje arhitekture, graditeljstva i dizajna
U Medulićevoj 20 u Zagrebu, u sklopu knjižare za arhitekturu, graditeljstvo, dizajn i fotografiju UPI 2M BOOKS otvoren je prvi koncept bar u Hrvatskoj usmjeren ka popularizaciji i promicanju arhitekture i ostalih graditeljskih umijeća.

14.05.2009.

interijerNET.hr

0

Promocijama knjiga, novih proizvoda, stručnim predavanjima i okruglim stolovima KÔTA okuplja stručnjake, ali i sve ostale ljubitelje prostornih i graditeljskih aktivnosti kojima je projektiranje i uređenje prostora blisko, zanimljivo ili potrebno. Osim probrane ugostiteljske ponude, u KÔTI posjetitelji mogu uz kavicu ili koje drugo piće pregledati stručne časopise i knjige iz područja arhitekture, graditeljstva i dizajna. Kao posebnost izdvajamo veliki izbor besplatnih stručnih kataloga, koji sadrže aktualnosti i novitete iz svijeta arhitekture, dizajna i graditeljstva, a mogu poslužiti kao izvor ideja ili kao informacija o pojedinom proizvodu ili brendu.

Prostrana dvorišna terasa s prirodnom hladovinom zelenila i pogodnosti poput bežičnog interneta i mogućnosti korištenja prostora za različite evente, koncerte i glazbene slušaonice KÔTU čine primamljivom destinacijom tijekom cijelog dana i večeri.

Uz vrhunsku vinsku kartu i odabrane pivske okuse u KÔTI se njeguju zvuci jazza, funkya, soula, be bopa i ambienta. Otvorenje café bara KÔTA je raznolikim sadržajima i ponudom obogatilo stručnu, kao i društveno-kulturnu ponudu Zagreba.

Za više informacija obratite nam se na kontakte:

Morana Pleština, PR & komunikacije

E: morana_plestina@upi-2m.hr

kota@hi.t-com.hr

T: 01 3772 089

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se