interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Drvo je prvo

Drvo je prvo
Jeste li znali: da je 48% teritorija Hrvatske pod šumom, da je većina parlamenata i katedrala Latinske Amerike opremljena slavonskim hrastom, da je hrvatski parket na drugom mjestu uvezenih parketa u Švicarsku?

17.10.2007.

interijerNET.hr

0

Dana 17.10.2007. za vrijeme trajanja sajma AMBIENTA 2007. održana je prezentacija projekta DRVO JE PRVO, u organizaciji Hrvatske gospodarske komore, Hrvatskih šuma, Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva i Zagrebačkog velesajma.

Predavanje je otvorio prof. Ljubomir Miščević, diplomirani inženjer arhitekture sa vrlo interesantnom temom "Drvena kuća - zdravo življenje" u kojoj ukazuje na postojanost i trajnost ovakvih objekata, kao i niz prednosti u samoj izvedbi u odnosu na klasičnu gradnju te ekološki aspekt drvenih kuća. Sljedeće predavanje održala je mr.sci. Marina Popijač na temu "Hrvatski proizvodi za Hrvatski klaster" te osvrt na proizvodni asortiman tvrtke Dekokamen d.o.o. Uslijedilo je predavanje na temu "Klik sistema ugradnje parketa" sa prikazom prednosti i mana ovakvog načina ugradnje te prezentacija dvenih kuća tvrtke Azelija. U završnom dijelu prezentirani su časopisi "Korak", stručni časopis za podne obloge, "Hausbau" te "Drvo i namještaj".

Nakon završenih izlaganja, opći je zaključak kako je potrebno iskoristiti šumski potencijal i ujediniti sve hrvatske proizvođače iz ovog područja kako bi stvorili prepoznatljive brendove na europskom i svjetskom tržištu.

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se