interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Drvo - materijal za unikatne detalje u domu!

Drvo - materijal za unikatne detalje u domu!
Drvo je materijal koji svojom podatnošću i ljepotom nudi brojne kreativne mogućnosti u izražavanju i oblikovanju elemenata namještaja. Tvrtka Max rustic najbolji je takav primjer...

01.04.2010.

Izabela Galović Ninić, dipl. ing. arh.

0

Max rustic je tvrtka iz Samobora koja se bavi izradom rustikalnog namještaja, drvenih kuća i svega ostalog vezanog uz temu drva.

  • 0

Drvene kuće, kvrge, panjevi, grane, korijenje, trupci, daske.....obrada drveta, miris drveta - sve su to izvori inspiracije i rada ove tvrtke.

  • 0

Sav materijal se skuplja na moru, jer je tamo drvo uvijek suho i oblici su specifični. Opožarena mjesta nude alpske i primorske borove i hrast crniku, a Dalmatinska zagora jasene i grabove koji su najnevjerovatnijeg oblika - ovo drvo je omiljeni materijal vlasnika.

  • 0

Elementi namještaja, osim ormara nemaju metalnih vezova i premazani su ekološkim lakovima.

  • 0

Tržište su uglavnom hoteli, vlasnici drvenih kuća i sve više vlasnici modernih minimalističkih stanova koji žele osebujnim elementima obogatiti prostor u kome žive.

  • 0

Kontakt podaci:

Max rustic

Mlinska 21

Samobor

mob. 098 484 479

 www.maxrustic.hr

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Pronađite više proizvoda u NAMJEŠTAJ I OPREMA

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se