interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Drvo - materijal za svaku površinu

Drvo - materijal za svaku površinu
Za sve ljubitelje prirodnog ugođaja u domu, drvo kao materijal idealan je odabir kako u interijeru tako i u eksterijeru. Tvrtka PPS Galeković nudi niz kreativnih i inovativnih rješenja korištenja drveta u opremanju.

12.10.2008.

interijerNET.hr

0

Današnje poduzeće vodeći je proizvođač masivnih podova i parketa u Hrvatskoj, te godišnje proizvede preko 750.000m2 podova i parketa. Naših 200 zaposlenih djelatnika, utjelovljuju preko 52 godine iskustva u obradi drva, te zajedničkim zalaganjem održavamo tradiciju obrade najboljeg slavonskog hrastovog, bukovog i jasenovog drva. Tvrtka je orjentirana izvozu koji čini 65% ukupnog prometa, te svoje proizvode plasira pretežno na tržišta zapadne Europe.

  • 0

Primarno smo orjentirani domaćim vrstama drva: hrast, bukva i jasen, te u manjim količinama grab, trešnja, bagrem, javor, te razne egzotične vrste. Termičkom obradom drva oplemenjujemo i činimo privlačnijima vrste poput bukve, jasena i graba koje obradom mijenjaju boju u tamnije tonove, postaju otpornije na štetočine i vlagu.

  • 0

  • 0

Naša proizvodnja podova uključuje klasični parket DUX, klasični parket (širina 9cm) DOMINUS, te masivni pod REX. Svi podovi mogu doći u termički obrađenoj verziji (THERMO), a za potrebe naših kupaca pokrenuli smo i proizvodnju gotovih masivnih lakiranih parketa, koji preuređenje Vašeg životnog prostora čine mnogo lakšim i jednostavnijim.

  • 0

  • 0

  • 0

No, nismo ni tu htjeli stati, već za naše kupce imamo i novitet na hrvatskom tržištu. Decking je proizvod od termički obrađenog drva koje možete aplicirati u Vašim vrtovima, na Vašim terasama i oko bazena. Otpornost koju termički obrađeno drvo posjeduje daje Vam priliku da primijenite drvo i na mjestima gdje to do sada nije bilo moguće.

  • 0

  • 0

Fasade su proizvod od termički obrađenog jasena koji može ukrasiti Vaš dom, kao nijedan drugi materijal. Elegancija, toplina i plemenitost drva, sada je moguća i na Vašim fasadama.

Vrhunski briketi Galeković proizvode se od hrasta i bukve koji osiguravaju njihovu visoku kaloričnu vrijednost. Koristiti brikete Galeković znači grijati s razumom i ekološkom sviješću.

KONTAKT:

PPS Galeković
Braće Radića 199 A
10410 Velika Gorica
Tel.: +385 (01) 6268 460
Fax: +385 (01) 6268 260
prodaja@pps-galekovic.hr
 www.pps-galekovic.hr

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Pronađite više proizvoda u NAMJEŠTAJ I OPREMA

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se