interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Workplace3.0 2017 - Radni prostor budućnosti

Workplace3.0 2017 - Radni prostor budućnosti
Novi spoj virtualnog i fizičkog, dijeljenje i individualnost interijera i eksterijera, osobnog i socijalnog.

21.03.2017.

interijerNET.hr

0

Workplace3.0 istražuje potpuno nove pristupe, oblike i rješenja na radnom mjestu budućnosti, u kojoj ljudski faktor i pametne tehnologije imaju važnu ulogu.

2017. izdanje Workplace3.0 obuhvaća površinu od 10.000 m2 i zauzima dva paviljona (22 i 24). 92 izlagača će predstaviti novi dizajn i rješenja radnih prostora.

Workplace3.0 je zamišljen kao nezamjenjiv izvor  saznanja i razumijevanja budućih nužnih promjena u radnim prostorima.  Radna mjesta postaju organska, mogu reagirati i mijenjati se u realnom vremenu, u skladu sa našim potrebama. Radno mjesto počinje puno više zadovoljavati potrebe ljudi nego klasične zahtjeve samog radnog mjesta.

interijerNET.hr

Gubi se granica između privatnog i radnog života, osobnih interesa i sposobnosti, društvenog i profesionalnog života. Radni prostori su zamišljena kao otvoreni, bez stalnih radnih mjesta. Neformalna okruženja i fleksibilni namještaj koji će zadovoljiti  različite potrebe, te zajednički radni prostori su postali plodno tlo za cirkulaciju ideja i kreativne energije i mjesta za inkubaciju inovacije.

Uredi postaju nomadski. Mobilni moduli dolaze na tržište, a instaliraju se ovisno o potrebi, bilo da je to vrt ili otvoreni javni prostor. Posljedica suvremenog načina života je sve veće preklapanje između stambenog i radnog prostora, te prilagođavajući namještaj dvojne namjene dom / ured. To objašnjava zašto tvrtke pokazuju estetske norme obiteljskog života, usvajajući kognitivna i ergonomskih rješenja, ali se posvećuju i opuštanju i meditaciji, osiguravajući mjesta za odmor, sport i slobodno vrijeme. Novi pristup se temelji i na  ekološkoj i ekonomskoj održivosti.

2017. izdanje Workplace3.0 uvodi čovjeka u središte zbivanja, kako bi oprema ureda pozitivno utjecala na ravnotežu  rada i života, stvarajući osjećaj da su radna mjesta "lijepo mjesto za biti".

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se