interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Unesite ljeto u vaš dom!

Unesite ljeto u vaš dom!
Dolazi ljeto, godišnji odmori i opuštanje... Ljetni ugođaj u vlastitom domu prenijet će dobro raspoloženje u vašu svakodnevicu. Interijer s okusom ljeta bit će pravo osvježenje za sve!

15.06.2008.

interijerNET.hr

0

Svako godišnje doba nosi svoje karakteristike, utječe na raspoloženje i doživljaj prostora. Nakon uspavane zime i razigranog proljeća, dolazi nam dugo toplo ljeto sa svim svojim čarima. Dugi dani, ali i visoke temperature bit će ugodnije u interijeru u kome ćete se osjećati svježe, prozračno i opušteno.

  • 0

Osim neizbježnih klima uređaja i ventilatora, koji će stvoriti svježinu u prostoru, postoje i razni vizualni doživljaji, koji osvježavaju prostor. Odabir boja, poput nijansi zelene ili plave snažno nas asociraju na prirodu, vodu i svježinu. Bojanje pojedinih zidova ili ubacivanje detalja u ovim bojama vrlo će se efektno odraziti na doživljaj interijera. Nježno žuta ili narančasta podsjećaju na izlazak ili zalazak sunca te na osvježavajuće voće. Ove boje spadaju u kategoriju toplih boja, ali u nježnijim nijansama su pravo osvježenje prostora, nužno potrebno u ljetnim mjesecima.

  • 0

Osim boja, na doživljaj prostora utječu i materijali. Staklo, kao transparentan i hladan materijal je idealan za ljetne doživljaje. Detalji od stakla, kamena ili metala u kombinaciji s već postojećim npr. drvenim namještajem bit će odlična kombinacija. Kamene obloge, mozaici na zidovima te detalji od kovanog željeza, prostor će učiniti interesantnijim i svježijim te mu stvoriti ugođaj luksuznih kamenih vila.

  • 0

Puno zelenila u prostoru jedan je od najvažnijih elemenata za uvođenje ljetnih doživljaja. Različite biljke osvježit će, oplemeniti i ukrasiti prostor. Zelenilo uvijek stvara osjećaj ugode i opuštanja, bilo da se radi o biljkama u lončanicama, cvjetnim aranžmanima ili livadskom cvijeću u vazi.

  • 0

Sjedeće garniture i ležaljke od ratana prava su asocijacija na ljeto i ugodu. Osim toga, vrlo su atraktivne te udobne za sjedenje i ležanje. Odabirom jastučića nježnih ugodnih boja, učinit ćete ih idealnim za uživanje uz ispijanje osvježavajućih napitaka. U vlastitom domu stvorit ćete ugođaj egzotičnih dalekih mjesta o kojima svi ponekad maštamo.

  • 0

Podne prostirke, poput tepiha, uklonite i pospremite do jeseni. Umjesto njih, ukoliko su vam nužno potrebne zbog skrivanja oštećenja na podu, postavite krpare veselih boja ili bambusove prostirke. Pod ćete vizualno rasteretiti, a prostor učiniti vedrijim.

  • 0

Postavljanja novih zavjesa u svježim bojama i prigodnim uzorcima, vješanje slika s motivima ljeta, uvođenje dekorativnih elemenata s motivima vode, postavljanje ukrasnih zdjela ispunjenih sezonskim voćem, šarenih jastučića, klasje žita u vazi, šareni suncobrani za terase i balkone.... i razni drugi detalji, zasigurno će unijet će vedrinu ljeta u Vaš dom i učiniti ga idealnim mjestom za odmor!

  • 0

  • 0

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Pronađite više proizvoda u NAMJEŠTAJ I OPREMA

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se