interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Tradicija veza pretočena u luksuzne božićne dekoracije

Tradicija veza pretočena u luksuzne božićne dekoracije
Tvrtka Noël ponudila je na tržište svoju božićnu kolekciju. Od 1883 tvrtka nudi kućni lan ukrašen elegantnim vezom.

26.11.2012.

Izabela Galović Ninić, dipl. ing. arh.

0

Za ove unikatne proizvode, Noël koristi tradicionalne tehnike veza. Zahvaljujući velikom iskustvu, tvrtka može zadovoljiti potrebe i zahtjevnih kupaca - ekskluzivne, persnalizirane usluge u sferi dizajna, izrade motiva, acessories i servisa za njegu i održavanje.

  • 0

  • 0

Noël je jedina tvrtka koja nudu zaljubljenicima u vez, bilo da su početnici ili stručnjaci gotove predloške za vezenje zvane „pounced“ dizajn. Davne 1910. Madame Noël je uvela vezenje u dekoriranje stolnjaka. Danas arhiva sadrži 13,000 uzoraka, stvarajući bezboj međusobnih kombinacija. Ova nevjerojatna baština je očuvana i pohranjena.

  • 0

  • 0

Voće, cvijeće, lišće, scene iz prirode, život u oceanu, geometrijski motivi inspirirani stilom art deco ili modernijim stilovima..sve je to dio bogate poneude klijentima. Ime Noel je u svijetu luksuza sinonim za najfiniji vez i eleganciju za kućanstvo.

  • 0

  • 0

www.noel-paris.com

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se