interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Dizajn interijera: kombinacija stilova u kuhinji

Dizajn interijera: kombinacija stilova u kuhinji
U suvremenom stanovanju kuhinja postaje najvažniji prostor okupljanja i druženja obitelji ili prijatelja. Možete je izvesti sa šankom ili otokom kako bi upravo ova funkcija bila potpuna, a ukoliko nemate prostora, smjestite blagovaonski stol što bliže kuhinji.

30.07.2016.

Izabela Galović Ninić, dipl. ing. arh.

0

  • 0

Osim funkcije, vrlo je važno i kako se osjećate u kuhinji, obavljajući svakodnevne poslove. Vrlo smo različiti pa će svatko za sebe odabrati stil koji mu odgovara. Obzirom da je miješanje stilova postalo pravilo, prepoznajte se u kombinaciji stilova i započnite sa uređenjem i opremanjem svoje kuhinje.

  • 0

Drvo je izrazito trendovski materijal u kuhinjama - možete ga upotrijebiti uz gotovo sve stilove. Svijetla boja drveta sa naglašenim čvorovima stvorit će rustikalan izražaj. Kombinirajte ga sa minimalističkim dizajnom kuhnje i rustikalnim stolom u istovjetnom materijalu. Organske plastične stolice dodatno će naglasiti grubost stola, ali se i povezati sa profinjenim oblicima minimalizma. Ovakvo skladno poigravanje će učiniti prostor iznimno ugodnim za rad i druženje!

  • 0

Ukoliko ste skloniji nešto profinjenijem izražaju drveta, predlažemo tamne tonove u kombinaciji sa frontama visokog sjaja. Ovoj priči suprotstavite moderne obloge koje imitiraju beton i cement te pokoji retro detalj.

  • 0

Ladanjsku kuhinju iskombinirajte sa retro podnom oblogom i industrijskom zidnom oblogom. Predlažemo neutralne boje poput sive, boje kave ili toplobijele. Svi željni novih dizajnerskih izazova mogu ovakav prostor obogatiti osebujnom komodom u paleti živih boja. Ipak pripazite, barem jedan detalj komode mora biti usklađen sa bojom kuhinje.

  • 0

Industrijski i retro stil mogu se uspješno kombinirati, a rezultat može biti zadivljujući!

Na retro podnu oblogu smjestite inox industrijsku kuhinju, a sve oplemenite podnom i zidnom drvenom oblogom. Retro stolice i blagovaski stol povežite sa visilicom istoga stila. Industrijska metalna polica će svojom jednostavnošću upotpuniti igru stilova, a igra detaljima može postati vrlo zabavna!

  • 0

Za kuhinje u stanovima studenata i mladih bračnih parova predlažemo ležernu kombinaciju industrijskog i minimalističkog stila. Inox, grafiti i industrijska rasvjeta kuhinje odlično se vežu uz minimalizam dnevnog boravka. Hladne boje i topli kontasti bit će odličan izraz temperamenta i živosti pojedinaca.

  • 0

Prepoznajte se u igrama stilova i uživajte u svojoj jedinstvenoj kuhinji!

 

Foto: Nolte Kuechen

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se