interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Samostojeća kada Aquaestil Roma

KMS-PROM d.o.o.

Kupaonske kade - za radost kupanja i uživanja u vodi!

Zahvaljujući napretku tehnologije i dizajna, danas vaša kupaonica nije samo mjesto za održavanje osobne higijene. KUPAONICA danas postaje vaša mala kućna oaza mira, vaš dodir s prirodom i sa samim sobom.Pravilan odabir kupaonskekade pravi je put da nađete svoj način opuštanja. Bez obzira želite li prirodne i jednostavne linije ili luksuzne kade s mogućnošću masaže, u KMS svijetu kupaonica pronađite razne modele kupaonskih kada, masažnih kada te čitav niz popratnih sadržaja od dodatnih opcija ugradnje u kade: ozonator za ozonoterapiju, ozo/kromo kit za kromoterapiju odnosno terapiju bojama, niz mješalica jednoručnih i dvoručnih za ugradnju u kade itd.

Zašto odabrati AQUAESTIL kadu?Aquaestil kupaonske kade izdađene su od 100% lijevanog sanitarnog akrila koji se odlikuje postojanošću boje, visokom tvrdoćom, kemijskom otpornošću i prije svega - besprijekornim sjajem. Kade su izuzetno glatke i imaju minimalnu mikroskopsku poroznost pa se bakterije i mikroorganizmi ne zadržavaju na površini kade.
Dodatnu sigurnost pruža činjenica da se kade izrađuju u skladu s normom EN 198 prema internacionalnoj klasifikaciji standarda za akrilne kade (ICS); za kompletan program kupaonskih kada dostupni su atesti i certifikati, a tu je i 10godišnja garancija.

U ponudi KMS-PROMa možete pronaći brojne modele kupaonskih kada - klasične pravokutne kade, asimetrične kade, kutne kade i samostojeće kade. Sve ove kade mogu biti i masažne.

info@kms-prom.hr www.kms-prom.hr

KMS-PROM d.o.o. > Kupaonica > Kada

Kupaonica > Kada > Ostali proizvođači

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se