interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Aquaestil Art

KMS-PROM d.o.o.

Kupaonski namještaj postao je bitan i neizostavan dio svake kupaonice. Stoga veliku pozornost poklanjamo kvaliteti i izboru materijala za njegovu izradu kako bi svakoj kupaonici dali posebnost i individualnost.

Kupaonski namještaj Aquaestil koji možete pronaći u salonu kupaonske opreme KMS-PROM odlično se uklapa u sve kupaonske ambijente. Osvojit će vas svojim skladnim linijama, elegancijom ili pak jednostavnošću. Pravilnim odabirom svih elemenata u kupaonici zasigurno ćete stvoriti mjesto na kojem se možete zaista opustiti. Moderan i profinjen dizajn kupaonskog namještaja zasigurno Vas neće ostaviti ravnodušnima.

Kupaonski namještaj Aquaestil - inovativan, funkcionalan, kvalitetan i cjenovno vrlo atraktivan!

Nove linije kupaonskog namještaja Aquaestil objedinjuju eleganciju i praktičnost klasičnog namještaja s modernim konceptom čistih linija uz primjenu svih prednosti koje donosi moderna tehnologija dizajna i obrade drva. Specijalna iverica otporna na vlagu, spojena i ojačana kvalitetnim ljepilom kao stvorena je za kupaonske uvjete korištenja, a napredni sistemi elegantnog zatvaranja ladica i vrata, te vrhunska rasvjetna tijela, ogledala i umivaonici svakako će doprinjeti da kupaonica postane najdraža prostorija vašeg stana ili kuće.

info@kms-prom.hr www.kms-prom.hr

KMS-PROM d.o.o. > Kupaonica > Kupaonski namještaj

Kupaonica > Kupaonski namještaj > Ostali proizvođači

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se