interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Condair CP3

Ema d.o.o.

....opuštanje za osjetila.

U toplini parne kupelji naši dnevni problemi nestaju poput kapi kiše na suncu, tijelo se opušta i oporavlja od napetosti i dnevnih napora. Condair CP3 D čini sve to mogućim. Ovaj elektroparni ovlaživač je razvijen za parne kupelji i smije se koristiti samo za tu primjenu. Sa novim software-om, jednostavnost korištenja je zajamčena. Podešavajući parametri se izvršavaju precizno i pouzdano. Dodatnim priborom se omogućuje slaganje aplikacije prema individualnih željama.

Blagodat eteričnog ulja
Zahvaljujući ugrađenoj pumpi za aromu (opcija), zrak se obogaćuje eteričnim uljima, stvarajući opuštajuću atmosferu, idealnu za obnovu radne i životne energije.
Zahvaljujući jednostavnom upravljačkom programu, lako se odabiru različite duljine intervala i trajanja impulsa. Time je omogućeno idealan odabir s obzirom na veličinu kabine i broja osoba. Mirisi se namjerno upuhuju u kabinu kratko prije ulaska pare.

Zdravlje
U parnoj kupelji je relativna vlaga točno 100% a temperatura u rasponu od 35 do 45 °C. Željena temperatura se odabire na samom uređaju, dok se o njenom konstantnom održavanju brine temperaturni senzor.
Interakcija temperaturnog senzora sa internim PI kontrolerom osigurava konstantnu proizvodnju pare. Stoga je u kabini uvijek ima dovoljno, bez pojave oblaka pare ili prekida u opskrbi parom.

Higijena
Pojava gljivica prilikom ubacivanja pare je nemoguća jer para uništava sve poznate gljivice. Condair CP3 D zadovoljava brojne standarde.
Eterična ulja se ubacuju u prostor kabine kratko prije pare, kako bi u potpunosti ishlapila zajedno s parom.

Odluka je jasna: Condair CP3 D
Pouzdani ovlaživač Condair CP3 je osnovni element cjeline namijenjene parnim kupeljima. Uključeni u verziju D su i posebni software, senzor temperature i konverter signala. Dodatni transformator omogućuje 24V osvijetljenje kontrolirano preko CP3 modula.
Visoki stupanj sigurnosti zajamčen je čvrsto odijeljenim parnim cilindrom s ventilima od elektroničkog dijela. Provjerena Condair CP3 tehnologija omogućuje jednostavno postavljanje i priključak na vodu iz vodovoda.
 
Racionalna i jednostavna upotreba i održavanje
Zahvaljujući novoj generaciji parnih cilindara održavanje je puno racionalnije i jednostavnije. Condair CP3 upotrebljava čistive parne cilindre, a mijenjaju se samo elektrode.
U razvoju je posebna pažnja posvećena održavanju pa su stoga svi dijelovi uređaja lako pristupačni, te je servisiranje brzo i jednostavno.
 
Za tehničke podatke i odabir modela kontaktirajte zastupnika za Hrvatsku i BiH, na www.ema.hr

ema@ema.hr www.ema.hr

Ema d.o.o. > Ovlaživači i odvlaživači > Odvlaživači za parne kupelji

Ovlaživači i odvlaživači > Odvlaživači za parne kupelji > Ostali proizvođači

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se