interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Cashido OH 6800

Ema d.o.o.

Čistite i dezinficirajte nevjerojatnom snagom ozona! Predstavljamo revolucionaran način dezinficiranja vaše okoline prirodnim putem, bez kemikalija!
CASHIDO ozonator vode je dokazano siguran i učinkovit uređaj za čišćenje i sterilizaciju, koji se temelji na velikoj moći oksidiranja ozona te je potpuno ekološki prihvatljiv.
 
Kako ozonator radi?
Ozon je drugi najsnažniji sterilizant na svijetu i njime priroda pročišćava zrak i vodu, uništava bakterije, uklanja mirise i održava ravnotežu u prirodi. Bez ozona, priroda ne bi mogla pročišćavati Zemlju i život bi iščeznuo.
Ozon u našoj okolini nastaje prirodnim putem, izlaganjem kisika (O2) ultraljubičastim zrakama ili električnom pražnjenju. Taj kisik (O2) se pretvara u ozon (O3).
Ozon se uvijek nalazi u prirodi, posebno intenzivno kao posljedica munja za vrijeme grmljavina. Mirisi "svježe, čiste, proljetne kiše" koje primjećujemo nakon grmljavinskih oluja su rezultat prirodnog stvaranja ozona. Ozon, također, nastaje pod utjecajem sunčevih ultraljubičastih zraka u Zemljinoj gornjoj atmosferi, te ga zovemo ozonski omotač. On služi kako bi nas zaštitio od ultraljubičastog zračenja.
 
Ozon ima vrlo jaku snagu oksidiranja, snažniju od klora. Budući da se u potpunosti sastoji od kisika, ne ostavlja nikakve štetne tragove koji zagađuju. Znanstvena istraživanja su pokazala da ozon izuzetnom učinkovitošću uništava spore plijesni, viruse i bakterije, kao i razne patogene i organske kemikalije.
 
Ozon je vrlo snažan, međutim ima kratak "životni vijek" zbog svoje kemijske nestabilnosti. Organske nečistoće pospješuju degenerativne procese. Nakon oksidacije, ozon se prirodno vrlo brzo ponovo raspada u kisik. Stoga se ozon ne može skladišti, već se mora proizvesti u trenutku kada ga se želi iskoristiti.
Pored njegove učinkovitosti, za ozon znamo da je siguran pri pravilnom korištenju. Ozon se smatra najučinkovitijim i najjeftinijim sterilizatorom u mnogim razvijenim zemljama kao u SAD-u, Njemačkoj, Engleskoj, Francuskoj i Japanu. Odobren od strane američkog FDA (Food and Drug Agency) kao antibakterijski tretman, ozon je snažno sredstvo za čišćenje koje se koristi za pročišćavanje pitke vode, čišćenje svježe hrane i mesa u procesima industrijskog pakiranja.
 
CASHIDO ozonator vode je jedinstven, revolucionaran proizvod, proizveden kako bi nevjerojatnu snagu ozona uveo u svakodnevu upotrebu kućanstava, ureda, trgovina, laboratorija ili klinika. Ugrađenim sigurnosnim senzorskim aktivacijskim prekidačem  i naprednim mikroračunalom, stvara sigurne i dozvoljene količine ozona za miješanje sa pitkom vodom direktno iz slavine. Proizvedena ozonirana voda može se koristiti za dezinfekciju, uklanjanje toksina, deodoriranje, osvježavanje i konzumiranje. Visoka antibakterijska učinkovitost ozona je dobro opisana u literaturi.
 
Ispitivanja pokazuju da ozonirana voda ima efekt brze sterilizacije pri uništavanju bakterija i organskih tvari. Ova osobina ozonirane vode čini ju izuzetno korisnom za razne primjene.
 
CASHIDO ozonator vode je kompaktan, ekonomičan i jednostavan za ugradnju i korištenje. Pritiskom na samo jednu tipku, vaša voda se pretvara u sterilizator za dezinfekciju svježeg voća, povrća, mesa i morskih plodova. To ga čini izuzetno korisnim za razne primjene u stanovima, kućama, uredima, školama, laboratorijima, staračkim domovima, bolnicama, ambulantama, trgovinama kućnim ljubimcima, restoranima, hotelima, supermarketima, toplicama, fitness centrima i drugim javnim mjestima.
 
Karakteristike ozonatora Cashido OH-6800 i ozonirane vode:
● može trenutno oksidirati i uništiti bakterije i gljivice, uništavajući im staničnu membranu.
● oksidira i razgrađuje organske spojeve na najjednostavnije molekule, kako bi postigao funkciju čišćenja i sterilizacije. Ozonirana voda se razgrađuje u normalnu vodu, ne proizvodeći pritom nikakve otrovne plinove ili druge zagađivače.
● uklanja bakterije sa ruku i sprječava bolesti.
● efikasno razgrađuje organske spojeve (npr. pesticide) sa voća i povrća, kao i bakterije sa svježeg mesa i morskih plodova te poboljšava okus hrane.
● pospješuje metabolizam i cirkulaciju, sprječava starenje kože.
● čisti i uklanja antibiotike i hormone sa svježeg mesa (npr. govedine, svinjetine i piletine).
● efikasno sterilizira, čisti, izbjeljuje i uklanja mirise iz posuđa i odjeće.
● uklanja zagađivala u vodi i poboljšava kvalitetu vode.
 
Može se koristiti za steriliziranje prostora, kako unutar vašeg doma npr. kućnih uređaja, kuhinja i kupaonica, tako i javnih prostora poput ureda, restorana, barova, škola, trgovina kućnim ljubimcima, bolnica, klinika i domova umirovljenika čineći ih čišćima, sigurnijima i svježijima.
ema@ema.hr www.ema.hr

Ema d.o.o. > Ovlaživači i odvlaživači > Ozonator vode

Ovlaživači i odvlaživači > Ozonator vode > Ostali proizvođači

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se