interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Bioclimatic Viroxx

Ema d.o.o.

Bioclimatic Viroxx je jedinstven sustav za dekontaminaciju zraka, posebno razvijen od strane proizvođača, njemačke tvrtke Bioclimatic. U kratkom vremenu može uništiti opasne viruse (poput SARS-a, ljudske i ptičje gripe) i druge zagađivače koji se prenose zrakom, poput mikroorganizama i uzročnika bolesti.
 
Zagađivači koji se prenose zrakom, poput mikroorganizama, virusa i drugih uzročnika bolesti jedna su od najvećih opasnosti za sve ljude diljem svijeta. Svakim danom se javljaju novi i sve opasniji zagađivači zraka, ponekad teško prepoznatljivi, a uz to i otporni na postojeće antibiotike i cjepiva.
Otkad se pojavila epidemija SARS-a ljudi su svjesniji nevidljive opasnosti, koja je natjerala nadležne vlasti da pronađu univerzalno rješenje u borbi protiv zagađenja virusima. Od tada je uložen izniman trud da bi se razvili novi lijekovi i strategije kako bi se suprotstavilo ovoj smrtonosnoj opasnosti, ili barem spriječilo nekontrolirano i opasno širenje nove epidemije.
 
Viroxx je univerzalan i pouzdan sustav koji jamči zaštitu vašeg zdravlja i odlične rezultate u uništavanju opasnih zagađivala čak i u visoko rizičnim okolinama kao što su npr. kirurške sale. Zahvaljujući integriranom bipolarnom ionizatoru zraka Viroxx ne jamči samo drastično smanjenje rizika kontaminacije, već također i čisti zrak od neugodnih mirisa i obogaćuje ga zdravim negativnim ionima.
• uništava viruse, mikroorganizme i uzročnike bolesti
• proizvodi zdrav zrak bez neugodnih mirisa
• automatski regulira intenzitet rada sukladno koncentraciji zagađivača u zraku
• obogaćuje zrak negativnim ionima koji dodatno smanjuju zagađivače u zraku i   neugodne mirise
• prijenosni model omogućuje korištenje u raznim prostorima
• ugradbeni model za ugradnju u klimatizacijske sisteme
• "higijenski modul" - verzija za ugradnju u sanitarne sustave
 
Namijenjeno je svim prostorima koji su izloženi riziku kontaminacije:
- privatne medicinske klinike (minimalni rizik kontaminacije u čekaonicama i ordinacijama)
- bolnice, starački domovi (uklanjanje mikroorganizama i virusa prenosivih zrakom u sobama za boravke)
- hoteli, dvorane za seminare (zdravi zrak u sobama i zajedničkim prostorijama)
- poslovne zgrade (osjećaj ugodnog, zdravog, "svježeg" zraka, ne samo u uredima već i u prostorijama za pušenje)
- zračne luke (otklanjanje mikroorganizama i virusa prenosivih zrakom u čekaonama)
- prijevoz (kontrola koncentracije mikroorganizama i virusa koji se prenose zrakom u zrakoplovima, vlakovima, autobusima i na trajektima)
- administracija (zdravi zrak u čekaonama)
- fitness centri (siguran zrak, bez mirisa, u prostorijama za sport i svlačionama)
 
Viroxx osigurava higijenski čist i zdrav zrak, te je savršena kombinacija četiri uspješna koraka obrade zraka, pod nazivom Viroxx Quadro sustav: predfiltracije, fotokemijske dezinfekcije, katalitičke oksidacije i bipolarne ionizacije.
Zahvaljujući 30-godišnjem iskustvu na području pročišćavanja i dezinfekcije zraka, te bliskoj suradnji s njemačkim sveučilištima, Bioclimatic je uspio prema zahtjevu kineskog ministarstva zdravstva razviti postupak kojim se u vrlo kratkom vremenu uništavaju mikroorganizmi i virusi koji se prenose zrakom, poput SARS-a, Ebole, ljudske i ptičje gripe.
 
Ovaj sustav je potvrđen u njemačkom "Institut fur Virologie", Phillips-Universitat Marburg. Jedan od njihovih zaključaka je da viroxx može otkloniti virus SARS-a ispod granica opasnih po život.
Tehnologija patentirana Viroxx-om može se integrirati u postojeće sisteme za klimatizaciju zraka ili se postaviti u bilo koji prostor kao prijenosan, neovisan uređaj.

Za tehničke podatke i odabir modela posjetite internet stranice zastupnika za Hrvatsku i BiH, www.ema.hr

ema@ema.hr www.ema.hr

Ema d.o.o. > Ovlaživači i odvlaživači > Pročistači zraka od bakterija i virusa

Ovlaživači i odvlaživači > Pročistači zraka od bakterija i virusa > Ostali proizvođači

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se