interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Web::Strategija 5.0: Internetom protiv krize

Web::Strategija 5.0: Internetom protiv krize
Za samo dva dana, 17.06.2009. (srijeda) kongresni centar Hypo EXPO XXI (Zagreb) ugostiti će edukativnu konferenciju o web poslovanju za početnike i one koji postojeće poslovanje tek trebaju prilagoditi recesiji. Obavještavamo Vas da planirani broj kotizacija, za Web::Strategiju 5.0 – Antirecesijski vodič kroz web poslovanje je rasprodan!

15.06.2009.

interijerNET.hr

0

To se dogodilo i na prethodnim Web::Strategijama, a ovoga puta su organizatori odlučili nepotvrđene prijave za konferenciju ponovno staviti u prodaju. Iskoristite ovu priliku i u zadnji tren se prijavite na konferenciju (i potvrdite prijavu!) na kojoj predaju iskusni profesionalci u poslovanju na internetu.

Ovu konferenciju za e-poslovanje otvoriti će predstavnik Središnjeg državnog ureda za e-Hrvatsku, a na konferenciji Vas očekuje dodjela Zlatnih nagrada Web::Strategije u kategoriji Zlatno web poslovanje, zatim niz stručnih i edukativnih predavanja, osiguran ručak i pića u toku konferencije, panel rasprava sa višegodišnjim profesionalcima za web poslovanje, zabavna igra iznenađenja na kraju, te neformalni dio nakon konferencije.

Ako ste propustili prethodnu Web::Strategiju – veliku konferenciju o web marketingu, ne propustite i ovu koja će Vam prenijeti znanje kako da Vaše web poslovanje pripremite za trenutnu i nadolazeću gospodarsku situaciju.

Vidimo se!

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se