interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Otvoren novi CRO DESIGN STUDIO u Opatiji

Otvoren novi CRO DESIGN STUDIO u Opatiji
Da su hrvatski dizajneri itekako « in » osim nedavno održanog Cro a porera pokazuje i novo otvoreni Cro Design studio u gradu Opatiji. Opatijcima i mnogobrojnim turistima otvorila su se vrata multibrendovskog dućana sa ponudom najnovijih kolekcija čak 15 tak hrvatskih dizajnerskih imena.

09.11.2008.

interijerNET.hr

0

Novi Cro design studio smjestio se u ulici Maršala Tita 129 u Opatiji uz tzv. lungo mare ispod hotela Savoy. Tamo se mogu pronaći kreacije Hippy Gardena, Juraja Zigmana, Igora Doranića, Fjabe, Ane Kraš, Art Net, Danijela Habjanića, Kešidova, Ane Kujundžić, Blaženke Roth, Dijane Roić, Krunoslava Pauna, Angela...

Opatijci te domaći i strani turisti time su dobili priliku kupiti originalan , često i unikatan odjevni predmet etikete « Made in Croatia « Cro design studio u Opatiji je manji i slađi brat blizanac Cro design studia u Rijeci otvorenog prije skoro četiri godine, koji se nalazi u ulici Šime Ljubića 12 u blizini Grand hotela Bonavia.

Više informacija možete dobiti i na www.mari-crodesign.com 

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se