interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Justin Timberlake ˝Murder˝ u obradi hrvatskih koreografa i plesača

Justin Timberlake ˝Murder˝ u obradi hrvatskih koreografa i plesača
Hrvatska plesna scena bogatija je za još jedan atraktivan plesni video. Uz taktove hita ˝Murder˝ Justina Timberlake-a i Jay Z-ja u ovom videu predstavljena je suradnja plesača Plesnog studija TransForm i nekih od najuspješnijih plesnih pedagoga u Hrvatskoj, od kojih su neki i ostvarili i zavidne inozemne karijere.

08.01.2015.

Transform Crew

0

U ovom projektu sudjelovalo je više od 50 plesača različite dobi i iskustva, a najmlađa sudionica ima tek 10 godina. Ono što ovi mladi ljudi imaju zajedničko je velika ljubav prema plesu, snažna motivacija i naporan rad u dvorani.

Plesni studio TransForm bavi se edukacijom mladih urbanim plesnim tehnikama te organizacijom plesnih radionica i seminara s domaćim i inozemnim plesnim pedagozima.

Koreografije videa TransForm Crew Video ˝Murder˝ by Justin Timberlake and Jay Z potpisuju Davor Worda Ćiković, umjetnički voditelj plesnog kluba TransForm, glumac i plesač u mjuziklima Footloose i Crna kuća, te dugogodišnji plesač poznatih imena hrvatske estrade, Virna Hošnjak, djevojka koja je više od godinu dana radila u Kini uz najpoznatije svjetske plesače, Mario Jukić, plesač u popularnom show-u Tvoje lice zvuči poznato, Martina Vuletić, perspektivna mlada plesačica čiji talent svojim sponzorstvom podržava i Nike, Siniša Vidović, hrvatski koreograf koja je uspjehe postigao čak i u dalekoj Rusiji, Marija Matković, osnivačica kluba Hip Hop House i Josip Buljević, plesač koji je radio na plesnim projektima u New Yorku. Uz njih, u videu se kao gosti pojavljuju i Anis Chillo Habibović, velika nada hrvatske freestyle hip hop scene te Elvis Elrock Hodžić, jedan od najboljih europskih breakdancera.

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se