interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Dan arhitekata i dizajnera - reportaža

Dan arhitekata i dizajnera - reportaža
U subotu, 14.06., u Interijer centru Solidum, Škorpikova 11 – Jankomir, održan je Dan arhitekata i dizajnera. U sklopu navedenog eventa, renomirani stručnjaci za unutarnje uređenje su u periodu od 10 – 19 h besplatno savjetovali posjetitelje Soliduma. Također, u sklopu eventa bio je izložen i dio bogatog asortimana ovog najvećeg centra namještaja i prateće opreme.

17.06.2008.

interijerNET.hr

0

Arhitektonski tim portala www.interijerNET.hr ovom prilikom također je davao stručne savjete svim posjetiteljima centra Solidum od 10 do 14 sati.

Tom prilikom, direktno smo se uvjerili u kvalitetu u pristupu posjetiteljima našeg portala jer su se mnogi posjetitelji centra Solidum ugodno iznenadili kada su na licu mjesta mogli iznijeti svoje probleme i za njih dobiti stručne i korisne BESPLATNE savjete naših stručnjaka.

  • 0

  • 0

Reportažu o navedenom događaju možete pogledati na Otvorenoj televiziji (OTV) u emisiji Dom2 u ponedjeljak 23. lipnja 2008. godine u 22:20 sati, gdje su i naši arhitekti dali svoje izjave za medije i mnoge stručne savjete gledateljima i posjetiteljima.

  • 0

Vidimo se u emisiji Dom2 na OTV!

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se