interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Roca NOVITETI za 2015.

Roca NOVITETI za 2015.
Na predstavljanju najnovije ponude svjetskog proizvođača opreme za kupaonice Roca pod nazivom “Novi Horizonti”, u Zagrebu, okupili su se brojni distributeri, arhitekti i mediji iz regije

19.05.2015.

Roca Press

0

Od 16.-21.svibnja u Orisu-Kući Arhitekture u Zagrebu otvorena je izložba “Novi Horizonti” kompanije Roca, svjetskog lidera u proizvodnji opreme za kupaonice. 18. svibnja 2015. godine na istoj lokaciji održano je svečano otvorenje izložbe za Roca partnere. A dan kasnije održana je Konferencija za novinare.

  • 0

Direktor Roce za jugoistočnu Europu, Sergio Castro, predstavio je novu organizacijsku strukturu tvrtke za Balkan, gdje Roca ima tri tvornice - u Bugarskoj, Rumunjskoj i Hrvatskoj. Nova organizacija optimizira postupak logistike, tako da pokriva cijelu regiju.Cilj je sinergija i koordinacija između svih odjela tvrtke u svim zemljama Balkana kako bi se postigla bolja usluga prema krajnjim korisnicima, kraći rok isporuke i portfelj proizvoda koji zadovoljava ukus kupaca, koji se uklapa u sve prostore i koji je u skladu sa regionalnim tradicijama. U skladu s razvojem Balkana, strategija tvrtke je ponuditi kvalitetne proizvode s modernim dizajnom koji bi bili pristupačni najširem krugu korisnika.

Pod naslovom "Novi Horizonti" Direktori Prodaje i/ili marketinga predstavili su najnovije Roca kolekcije za Hrvatsku. Kolekcije su prezentirali Vesselin Simov, Mladen Kokolić I Martina Maričić.

Naglasak je na 4 kolekcije koje su potencijalne najprodavanije kolekcije, a razvijene su posebno za tržište Hrvatske, te su proizvedene u tvornici Inker, u Zaprešiću.

  • 0

Kolekcija Nexo nudi uravnotežen i suvremen dizajn. Kombinacija praktičnosti i osnovnog dizajna olakšava njezinu integraciju u razne stilove kupaonskog prostora. Sljedeća karakteristika elemenata kolekcije Nexo je velik izbor dimenzija koje ju čine prikladnom kako za velike, tako i za male prostore. Dva cilja, koja nisu uvijek kompatibilna, stapaju se u ovoj kolekciji: estetska privlačnost i ekonomičnost. Nexo nudi savršeno proporcionalan, suvremen dizajn koji se skladno uklapa u svaku okolinu. Brojna rješenja ove kolekcije zadovoljit će sve potrebe: viseći umivaonici, asimetrični, sa ili bez stalka, ugradbeni na ploču, mali umivaonici za ruke itd. Kolekcija također uključuje kompaktne verzije s polustalkom, doista zanimljivu opciju kada je prostor ograničen, a željeli bismo zadržati privlačan estetski izgled. Tvorac ove kolekcije je Antonio Bullo, ugledni industrijski dizajner specijaliziran za sanitarni porculan koji sada djeluje u Veneciji. Njegovo se poznavanje ovog materijala ogleda u svakom pojedinom elementu kolekcije Nexo koja se također ističe svojom konkurentskom cijenom.

  • 0

Tipo je nova kolekcija sanitarnog porculana iz Roce. Osmislio ju je slavni talijanski dizajner  Antonio Bullo, dugogodišnji partner tvrtke. TIPO kolekcija odlikuje čistoćom oblika i valovitim linijama. Svi elementi su ujedinjeni u skladnom dizajnu, optimalnim veličinama a pogodan je za manje prostore. Kolekcija sadrži standradni viseći umivaonik, wc i bidet u stojećim ili visećim varijantama. Cijene proizvoda nove Tipo kolekcije su izuzetno atraktivne za potrošače.

  • 0

Kolekcija sanitarne keramike I namještaja Debba nudi brojna rješenja za opremanje ili adaptaciju kupaonica po pristupačnoj cijeni. Kupaonski namještaj dizajniran za standardne ili kompaktne prostore koji je osvojio korisnike sada je dostupan u kombinaciji sa sanitarnom keramikom iz iste serije. Kolekcija nudi umivaonike u nekoliko veličina, uključujući kompaktne, sa stalkom, polustalkom ili viseće umivaonike za montažu sa sifonom; stojeći ili viseći WC i bidet, a sve u kombinaciji sa sporospuštajućim WC daskama i poklopcima. Velika trajnost i kvaliteta proizvoda, u kombinaciji s prekrasnim dizajnom, brzom montažom i demontažom i jednostavnim održavanjem čine Debba kolekciju izvrsnim rješenjem za kućanstva i za javne prostore. Pored svih već navedenih prednosti, WC monoblok ima mehanizam za dvojno ispiranje sa 4,5/3 litre te se na taj način osigurava znatna ušteda vode. Uza sve navedene proizvode kolekciju Debba upotpunjuje WC školjka, model do zida koji je posebno dizajniran za Hrvatsko tržište te je kupcima dostupan po vrlo primamljivoj cijeni.

  • 0

Kolekcija Victoria nudi korisna I praktična rješenja za osobe koje traže udobnost I vrijednost. Renovacija koja može pružiti mnogo komfora u mnogim domovima za manje ili gostinjske kupaonice znači potpuno iskorištavanje prostora. Takvi prostori veliki su samo nekoliko četvornih metara, stoga ih je potrebno u potpunosti iskoristiti bilo da su namijenjeni djeci koja žive u kući, gostima ili se jednostavno radi o dodatnoj kupaonici. S tim ciljem, prikladno je potražiti kolekcije koje nude velik izbor proizvoda kako bi se odabrala veličina i oblik koji nam najbolje odgovaraju, kao i elementi i namještaj koji će prostor održavati urednim. Takav je slučaj s kolekcijom Victoria koja je pored toga nadopunjena osnovnom linijom kupaonske opreme koja ujedinjuje njen izgled do posljednjeg detalja, a sve to po razumnoj cijeni. Posebno ističemo setove Victoria koji su pripremljeni posebno za tržišta naše regije.

  • 0

Sve četiri kolekcije idealne su za kako za pojedince tako I za projekte.

U 2015.godini Roca je pripremila za svoje kupce mnoštvo povoljnih i zanimljivih ponuda. Svakako treba spomenuti Roca instalacijske sisteme za WC-e, bidete, pisoare I umivaonike koji se po prvi puta nude Hrvatskom tržištu, a odlikuje ih iznimno tih način rada, visoka otpornost I kvaliteta, te kompatibilnost uz sve Roca proizvode.

  • 0

Roca je ove godine odlučila ponuditi komplete mješalica po iznimno pristupačnim cijenama, između ostalog setove mješalica iz kolekcija Coral, Victoria, Monodin, Esmai i L20. Roca dizajnira, razvija i proizvodi svoju cjelokupnu ponudu mješalica u svojih 10 tvornica na četiri kontinenta, s visokom razinom kvalitete te primjenom vrhunskih tehnologija za uštedu vode i energije te za udobnost i zdravlje. Novi Roca proizvodi za prostore za tuširanje nadopunjuju opsežan izbor, pomažući kupcima kako bi stvorili svoju kupaonicu iz snova s optimalnim troškovima. Predana odgovornom korištenju vode, tvrtka Roca priključila se europskoj inicijativi Europska vodna naljepnica koja spaja proizvođače iz 34 zemlje koji su svi predani poticanju učinkovitog korištenja voda poboljšanjem učinka kupaonskih proizvoda. Ova europska oznaka trenutačno pruža korisnicima uvid u bazu podataka koja pokriva otprilike 50 % europskog kupaonskog sektora te pruža informacije o potrošnji vode za 8000 proizvoda (od kojih je 200 proizvoda tvrtke Roca) više od 70 različitih brendova. Sudjelovanje tvrtke Roca u ovom projektu dodatno dokazuje predanost ove tvrtke učinkovitijem korištenju vode te prepoznavanju važnosti vode kao vitalnog resursa.

Informacije o asortimanu proizvoda proizvođača opreme za kupaonice Roca, možete naći na obnovljenoj web stranici tvrtke www.hr.roca.com i kod Vašeg najbližeg distributera.

  • 0

O Roci

Roca je tvrtka posvećena dizajnu, proizvodnji i komercijalizaciji proizvoda za kupaonicu, pločica i keramičkih obloga za uporabu u arhitekturi, graditeljstvu i dizajnu interijera. Tvrtka zapošljava 21.100 ljudi, ima 76 proizvodnih centara, a prisutna je u više od 135 zemalja na svih pet kontinenata.

Roca, vodeći brand u definiranju kupaonskih prostora, surađuje sa sljedećim prestižnim dizajnerima, arhitekatima i dizajnerima interijera: R. Moneo, D. Chipperfield, Z. Hadid, Herzog & de Meuron, Schmidt & Lackner i J. Mariscal, među ostalima. Osim toga, Roca stalno radi na razvoju i promicanju inicijativa koje pomažu u zaštiti okoliša. Kao dio svoga opredjeljenja za okoliš, Roca stalno razvija nove proizvode s ciljem očuvanja vode.

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Pronađite više proizvoda u NAMJEŠTAJ I OPREMA

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se