interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Predstavljamo tvrtku "MBI media company"

Predstavljamo tvrtku "MBI media company"
Tvrtka MBI (www.mbi.hr) već nekoliko godina izdaje specijalizirane magazine „Kuhinje & kupaonice“, „Hausbau“ i „Bazeni & saune“ koji se bave građenjem, uređenjem i opremanjem interijera i eksterijera.

14.09.2007.

MBI media company

0

Sva naša izdanja u slobodnoj su prodaji na svim kioscima diljem Hrvatske i putem pretplate.

Magazin „Hausbau“

Magazin „Hausbau“ licencirano je njemačko izdanje i već šestu godinu zaredom informira čitatelje o tome kako povoljno i moderno graditi, a kroz sponzorirane članke detaljno prezentira proizvodne programe te najnovije trendove i tehnologije na našem tržištu. Pregršt visokovrijednih i kvalitetnih fotografija uz okvirne nacrte neiscrpan su i stalan izvor ideja za uređenje i građenje vlastitog doma. Zbog visokokvalitetnog tiska, zanimljivog i informativnog sadržaja koji  je podjednako namijenjen stručnjacima, entuzijastima i početnicima, „Hausbau“ je referentni specijalizirani časopis građevinske branše.

Više na www.hausbau.mbi.hr                                       

Magazin „Kuhinje & kupaonice“

Magazin „Kuhinje&kupaonice“ vlastito je izdanje dinamičnog i mladog uredničkog kolegija tvrtke MBI, a sadržajno se bavi uređenjem i opremanjem kuhinja i kupaonica. Pregršt prekrasnih fotografija interijera, kratkih i informativnih tekstova i sponzoriranih članaka, olakšat će vam put od ideje do realizacije pri uređenju vlastite kuhinje ili kupaonice. Rubrike pod nazivom „Izlog“ prikazuju detaljne specifikacije najnovijih uređaja iz domene bijele tehnike, malih i velikih kućanskih aparata zajedno s cijenom i adresom prodajnog mjesta što je itekako korisna informacija svima koji su u potrazi za istim. Galerija kuhinja i kupaonica u slikama prikazuje ponudu različitih proizvođača.

Više na www.kuhinje-kupaonice.mbi.hr
 

Magazin „Bazeni & saune“

Magazin „Bazeni&saune“, licencirano je njemačko izdanje i već 3. godinu zaredom obrađuje teme s područja uređenja i građenja bazena i sauna, wellnessa i Spa. Magazin donosi savjete o građenju i uređenju vlastitog bazena ili saune, pregled poznatih wellness i Spa centara i korisne informacije o korištenju istih. Kroz sponzorirane članke čitateljima se daju precizne i korisne informacije o ponudi na hrvatskom tržištu. Magazin „Bazeni&saune“ specijalizirano je izdanje koje na učinkovit način objedinjuje tehničke podatke i vizualne prikaze atraktivnih sadržaja iz sve popularnije wellness i spa domene.

Više na www.bazeni-saune.mbi.hr

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se