interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Odaberite zelenu oazu u urbanom okružju

Odaberite zelenu oazu u urbanom okružju
Tvrtka Profectus d.o.o., već poznata svima po svojim brojnim i kvalitetnim projektima konstantno ide naprijed, kako sa gradnjom, tako i sa kvalitetom stanova. Lokacije su već svima znane: Dubrava, Špansko i novi projekt Lanište... Ali to je tek početak!

16.06.2008.

interijerNET.hr

0

Ovog puta izdavajamo naš aktualni uskoro useljivi stambeno-poslovni kompleks „Špansko“ Blok A, koji je etažiran, a kreditiranje je moguće u banci po Vašem izboru! Možete birati između stanova od 35, 40, 55, 62 i 89 m2 i to već po cijeni od 1780 €/m2. Oduševiti će Vas okoliš, zelenilo, priroda, šetnice i parkovi... Kvart iz bajke!
Što se tiče same opreme u stanovima korišteno je samo najbolje, od keramike, tarketta, te unutarnje i vanjske stolarije. To je kompleks koji će zadovoljiti sve potrebe stanara! Blizina Jaruna, City centra, parkovi, dječja igrališta, razni sadržaji u sklopu naselja kao što su banke, trgovine, frizerski saloni, kafići, kladionice, kozmetički saloni, solariji, i sve ostalo čime jednoj obitelji možemo osigurati ugodan život sa svim potrebnim sadržajima. Živite i vi svoj san u našim stanovima!

LOKACIJA

Tvrtka Profectus u Španskom u ulici Pavlenski put (sjeverno od karting centra i POS naselja) završava izgradnju stambenog naselja sa 4 bloka podijeljenih u devet zgrada, sa pripadajućim garažnim parkirnim mjestima smještenima na dvije do tri podzemne etaže.

  • 0

Atraktivnost ove lokacije je mirnoća kvarta , a ipak blizina brze prometnice - Zagrebačke avenije, koja spaja zapadni dio grada sa centrom. U sklopu projekta su predviđeni  i popratni sadržaji: supermarket, pošta, kiosci, kemijske čistionice, mini trgovine, ljekarne, frizerski saloni, poslovnice banaka, kafići, i sl. U neposrednoj blizini (5-10 min vožne autom) su i veliki shopping centri, kao što su: Getro, Super Konzum, Metro, City Centar i King Cross, te Jarun, udaljen 15-20 minuta hoda.

Između zgrada je ostvaren prostorni kontinuitet zelenila koji je povezan s parkom. Na udaljenosti desetak minuta hoda nalaze se četri osnovne škole i tri vrtića. Hortikulturalno uređenje parcele je sastavni dio ovog projekta i čini projektnu cjelinu. Posebnost lokacije jest smještaj tik uz potok Vrapčak, smještaj koji ovu lokaciju izdvaja od većine projekata u Zagrebu.

Također je uz potok predviđen i zeleni pojas širine 21 m, koji će biti uređen u zelenu oazu, odnosno park sa sadržajima i za mlađe i za starije. Park će biti zasađen visokim zelenilom, a travnate površine izmjenjivat će se sa popločanima. Amfiteatralni upušteni prostori će stvarati mogućnost okupljanja i sjedenja većeg broja ljudi.

OPIS ZGRADA I STANOVA

U ponudi je ukupno 931 stan u 9 zgrada, katnosti 4-7 katova.

Konstrukcija cijelog kompleksa je armirano betonska, pročelja su obrađena termoizolacijskim demitnim polimercementnim žbukama, sa silikatnim završnim slojem. Krov je ravan (1,5%-3% nagiba).

IZDVOJENI STANOVI

BLOK A

  • 0

Sastoji se od pet lamela, ukupno 555 stanova, 584 parkirna mjesta na dvije podzemne etaže.. Kraj radova je predviđen za 30.06.2008.

BLOK D

  • 0

Sastoji se od 53 stana i 59 parkirnih mjesta u podzemnoj garaži na dvije etaže. Kraj radova je predviđen za 31.07.2008.

BLOK C

  • 0

Sastoji se od 122 stana i 130 parkirnih mjesta u podzemnoj garaži na dvije etaže. Kraj radova je predviđen za 30.09.2008.

OPREMA STANOVA

Opremu stana čine:

Brojilo za vodu, struju, plin; protuprovalna vrata MITRA; plinsko grijanje sa Vailant plinskim bojlerima i KERMI radijatorima; digitalni termostat (podešavanje vremena i temperature grijanja); IVETA vanjska 5 komorna PVC stolarija (VEKA profil); hrastov parket (Tarkett iz Švedske); Marazzi keramika; sanitarije Ideal standard; ugradbeni vodokotlići i wc školjka Ideal standard; toplinska izolacija 8-10 cm; pregradni zidovi od opeke; izolacija stanova prema stubištu 4 cm, zajednički antenski sustav sa nekodiranim satelitskim programima, dizalo KONE.

Glavni projektanti :

Blok A - Zoran Boševski

Blok B - Silva Grubešić Buterin

Autor idejnog projekta i za blok A i blok B je BIF studio - arhitekti Zoran Boševski, Boris Fiolić, Nikola Škarić, Davorka Cindrić.

Arhitektica Silva Grubešić Buterin je radila glavni projekt za B blok.

10 020 Zagreb

Tel: + 385 (0) 1 6555 641

Fax: + 385 (0) 6141 252

Tvrtka Profectus, poznata po nizu uspješnih stambeno-poslovnih projekata iza sebe, u svojoj ponudi osim stanova ima i KVALITETNE POSLOVNE PROSTORE u Španskom, u Roh-bau, svih kvadratura, po super povoljnoj cijeni već od 2.090 €/m2, dovršenje lipanj 2008. Atraktivne lokacije, stvorene za atraktivne sadržaje!

Više informacija na:

tel: 01/6052-164

mail: prodaja@profectus.com.hr 

mobitel: 099/3105-227

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se