interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Dekorativni i prozračni ćilimi ORIENTAL

Dekorativni i prozračni ćilimi ORIENTAL
U zagrebački salon tepiha "ORIENTAL ZAGREB", Berislavićeva 16, stigla je nova pošiljka ćilima iz Afganistana i Irana. 12 vrsta ručno tkanih ćilima ćini naš izbor največim u zemlji. U ORIENTAL-u možete pogledati ćilime: Aimaq, Andraskan. Maldari, Maliki, Soumac, Sofra, Gajar, Qalanue, Barjstra i ostale ćilime iz naše kolekcije.

07.10.2008.

interijerNET.hr

0

  • 0

Ćilime odlikuje visoka dekorativnost i prozračnost, lagano održavanje i čišćenje kao i pristupaćna cjena. Izrađeni su ručno od čiste vune koja je ručno upredena.

  • 0

Afganistanski ćilimi dugo su zbog rata bili nedostupni zapadnom tržištu  no danas se ponovno proizvode u značajnijim kolićinama te su pravi hit u dekoraciji kamenih kuća, vila, obiteljskih hotela ali i modernih stanova.

  • 0

Najveći kupci ćilima danas su talijani, francuzi i španjolci koji prekrasne kuće od Toskane preko Provanse pa sve do Andaluzije uređuju upravo prvoklasnim ćilimima.

  • 0

Ukoliko želite pogledati zbirku vrhunskih ćilima, svratite u salon ORIENTAL ZAGREB, Berislavićeva 16, Zagreb.

 www.orijentalnitepisi.com

 www.stadestud.com 

tel: 01 5999 767 ili 098 367 323

  • 0

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se