interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Dekorativne metalne zavjese – Dut Interijeri

Dekorativne metalne zavjese – Dut Interijeri
Kao i do sada, pratimo novitete i trendove u svijetu zavjesa. Riječ je o dekorativnim metalnim zavjesama. Izgledaju poput lanaca, a u interijeru djeluju poput mreže.

27.10.2014.

Slavica Durković, dipl.ing., dizajner interijera

0

Izrađene su galvaniziranog aluminija. Zbog svojih karakteristika pogodne su za interijere i eksterijere. Koristili smo ih prilikom uređenja zatvorenog bazenskog kompleksa u Toplicama sveti Marin na Muri.

  • 0

Najmoderniji dizajn bazenskog kompleksa, dizajniran je od strane arhitekata Rena i Vesne Vrbanca i talijanskog arhitekta Maurizia Favette. Interijer sa bazenima sa termomineralnom vodom, radi visokih temperatura i velikog  postotka vlage, zahtijeva poseban odabir materijala.

  • 0

Metalne zavjese i paneli pokazali su se kao idealno rješenje. Svojim izgledom oduševile su sve na svečanom otvorenju koje je održano 29. rujna 2014. nakon preuređenja kompleksa unutarnjih bazena.

  • 0

Metalni izgled zavjesa spoj je industrijskog štiha, luksuza i elegancije. Zadovoljni smo efektom koji smo postigli. Vjerujemo da će ovaj tip zavjesa naći svoje mjesto prilikom uređenja raznih hotela, barova, restorana kao i domova.

  • 0

Velike su mogućnosti koje pružaju metalne lančaste zavjese – od izbora boja i dezena do načina montiranja.

  • 0

Metalne lančaste zavjese mogu biti jednobojne ili u kombinaciji boja. Specijalna tehnologija omogućuje apliciranje raznih linija, krugova, a s time i logotipova, te raznih slika.

  • 0

Jedino ograničenje dezenima koji se apliciraju je Vaša mašta! Rade se po mjeri i želji investitora. Različiti načini montažei izvedbe vodilica omogućuju postizanje raznih efekata.

  • 0

Možemo ih montirati kao panele, ravne i zaobljene, kao fiksne zavjese, kao ukrase na zidu, fasadne zavjese, postići različite svjetlosne efekte kombinacijom sa rasvjetnim tijelima itd.

  • 0

Svi oni koji žele svoj interijer učiniti poseban na jednostavna način doći će na svoje.

  • 0

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se