interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

ERA - namještaj koji traje sto godina

ERA - namještaj koji traje sto godina
20 i 21. 02. 2014. u prekrasnoj vili Bevedere u Supetru na Braču predstavljen je novi hrvatski brand ERA. ERA je ime za ekološki namještaj, dizajniran od strane domaćih dizajnera s proizvodnjom isključivo u Hrvatskoj.

23.02.2014.

Izabela Galović Ninić, dipl. ing. arh.

0

ERA poštuje principe eko dizajna pa koristi hrvatsko drvo, biljna ulja za završnu obradu te tako smanjuje negativan utjecaj na okoliš i  ljude… U prostore unosi samo sigurne materijale, povezanost s prirodom i namještaj koji traje i nikada ne izlazi iz trenda. ERA je etična, dopadljiva, prirodna, dugotrajna, moderna.

Namještaj ERA odlikuje se visokom kvalitetom. Uvažava se životni ciklusa proizvoda, a cilj je smanjiti ekološko opterećenje u svim fazama nastajanja, razvoja, korištenja i recikliranja.

ERA je visoko kvalitetan namještaj s dugim jamstvenim rokom, a naglasak je na drvu, njegovom mirisu i boji bez kemikalije. ERA je namještaj koji vrijedi jer je investicija u budućnost. Svi proizvodi imaju istaknuto ime autora i to je jamstvo da originalnosti dizajna.

Bilo da ste pokretač, kolekcionar ili lovac na novo – ove komode, kreveti, stolovi, stolice i ormari postati će dijelovi vašeg interijera te na taj način ispuniti vašu želju za dizajnerskim izričajem, modernim i prirodnim namještajem visoke kvalitete.

  • 0

Gdje započinje ERA?

Zagreb - 28. veljače 2014. 

Rijeka - 14. ožujka 2014.

Split - travanj 2014.

Dubrovnik - travanj 2014.

Internet - web shop 13. ožujka 2014.

www.era.com.hr

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se