interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Drvo - prirodan materijal sa mogućnošću recikliranja

Drvo - prirodan materijal sa mogućnošću recikliranja
Drvo nije ujednačena ili homogen materijal. Svako stablo, svaki komad masivnog drveta ima svoje posebnosti i karakteristike. Karakteristična obilježja ovog materijala, uslijed prirodnog uzgoja su razlike u boji i teksturi, priraslice, nepravilnosti, ogrebotine, čvorovi, pojava smole i pukotina, a sve ovisno o vrstama i području rasta. Upravo zbog ovih prirodnih značajki, svaki komad namještaja može biti jedinstven.

30.06.2014.

Decker press

0

Drvo je vrlo osjetiljiv materijal kada se govori o pomjenama temperature i vlažnosti pa je njegova sezonska reakcija očekivana. Prosječna godišnja temperatura je 18 - 21 ° C i 45-55% relativne vlažnosti pa sva odstupanja utječu na promjene u strukturi drveta. Utjecaj sunčeve svjetlosti je također vrlo značajan-ovisno o lokaciji proizvoda, strukturi i boji drveta doći će promjene boje.

Sve navedene značajke su dokaz prirodnog porijekla drveta, a nikako razlog za njegovo nekorištenje. Funkcionalnost, vrijednost i trajnost ovog namještaja svakako će donijeti puno zadovoljstva.

foto: Decker

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se