interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Što je RSS?

RSS (Really Simple Syndication - vrlo jednostavno povezivanje) je jednostavan način za automatsko preuzimanje informacija s internetskih stranica koje vas zanimaju. Koristeći RSS odmah ćete biti obaviješteni o najnovijim događajima ili promjenama na stranicama koje vas zanimaju i na čije ste se RSS-ove pretplatili.


Kako koristiti RSS?

Programi za čitanje RSS kanala dijele se na tri vrste:
● internetski preglednici (browseri) - Internet Explorer, Mozilla Firefox...
● internetski RSS servisi - Bloglines, Google Reader ili Cro-RSS na hrvatskom jeziku...
● programi koje instalirate na svoje računalo - GreatNews, RssReader, Feedreader, SharpReader... i mnogi drugi.

Kako se prijaviti na RSS kanale portala InterijerNet.hr?

Prijava na RSS kanale je vrlo jednostavna: pronađite ikonu RSS ispod izbornika na desnoj strani naslovnice, kliknite na nju i odaberite Vaš Rss kanal.

Na portalu InterijerNet.hr možete odabrati sljedeće RSS kanale:

InterijerNet RSS Feeds

Katalog projekata - Vijesti objavljene u rubrici Katalog projekataDizajn interijera - Vijesti objavljene u rubrici Dizajn interijeraUmjetnost - Vijesti objavljene u rubrici UmjetnostOpremanje interijera - Vijesti objavljene u rubrici Opremanje interijeraHortikultura - Vijesti objavljene u rubrici HortikulturaRazno - Vijesti objavljene u rubrici RaznoPortal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se