interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Prezentacija hrvatskog centra za podove

Prezentacija hrvatskog centra za podove
25. listopada 2007. godine, u prizemlju Gramatovog prodajnog centra na Radničkoj cesti 184, u Zagrebu održana je Prezentacija hrvatskog centra za podove s ciljem prestavljanja cjelokupne ponude asortimana te novitetima na tržištu: -parketa i laminata -tekstilnih i pvc obloga -kamena i keramike -ljepila i lakova

26.10.2007.

interijerNET.hr

0

Nakon kratkog uvoda na temu značenja podova u interijerima, s početkom u 10.00h, slijedio je niz stručnih prezentacija u kojima su arhitekti, izvođači i krajnji korisnici pobliže upoznali tehničke karakteristike i praktičnu upotrebu  gotovih parketa (Meyer Parket), homogenih i heterogenih pvc podova (Tarkett), ljepila i lakova (Chromos), keramike (Gomez Gomez), a slijedilo je i kratko predavanje prof. Ivana Tomašića na temu kamena, kao i arhitekta Andrije Rusana.

Druženje je završilo u 14.00 uz švedski stol i cocktail party.

Prezentacije ovakvog tipa vrlo su korisne jer omogućuju pobliže upoznavanje sa vrlo širokim prodajnim asortimanom centra GRAMAT, te pravilan odabir proizvoda u skladu sa namjenom, što je korisno struci i širokom krugu potrošača.

Ovim putem zahvaljujemo se organizatorima na vrlo kvalitetnoj prezentaciji i izuzetnoj gostoljubivosti.

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pronađite više proizvoda u NAMJEŠTAJ I OPREMA

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se