interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Poslovni Salon 2009 - Opstanak

Poslovni Salon 2009 - Opstanak
Najavljujemo održavanje prve poslovno-edukativne konferencije pod punim nazivom Poslovni Salon 2009 - Opstanak (skraćeno PS2009) u najvećem zagrebačkom konferencijskom centru - Hypo EXPO XXI na dan 3. prosinac 2009. (četvrtak).

21.10.2009.

interijerNET.hr

0

Konferencija u organizaciji agencije Marketing odjel, Poslovnog učilišta Filaks i najtiražnije poslovne novine u Hrvatskoj - Privredni vjesnik svim će sudionicima omogućiti da se tokom cijelog dana u business-to-business (B2B) okruženju susretnu sa aktualnim temama koje zaokupljaju sve poduzetnike, gospodarstvenike i managere, te će moći postaviti svoja pitanja stručnjacima iz pojedinih područja ekonomije i doznati od njih konkretne odgovore koje će moći odmah i primijeniti u svom poslovanju.

Velimir Srića, Marijan Ožanić, Darko Buković, Vesna Trnokop-Tanta, Dražen Nimčević, Đurđica Jurić, Elvira Mlivić Budeš i drugi birani predavači educirati će o temama koje su od životnog interesa svakog poduzetnika: Gdje i kako rezati kada rashodi nadmašuju prihode? Koga otpustiti i kako se zaštititi od neželjenih radnih sporova? Kako naplatiti svoja potraživanja? Kako poboljšati kvalitetu prodaje? Hoće li nam se dogoditi procvat sive ekonomije i plaćanja na ruke? Kako voditi knjige u novim okolnostima? Kako doći do financijske injekcije potrebne za premošćivanje prispjelih obaveza? Kompenzacije - što i kako? Osim odgovora na ova pitanja, sudionici će imati mogućnost postavljanja vlastitih pitanja, pogotovo za vrijeme trajanja panel rasprave.

Pozivamo i Vas da se informirate o opstanku u trenutnoj gospodarskoj situaciji kako biste u budućnosti iz nje izašli kao tržišni lider za što je potrebno prijaviti se na konferenciju uz recesijsku ranu kotizaciju od SAMO nevjerojatnih 200 kn + PDV.

Vidimo se!

Dora Staničić
Marketing Odjel d.o.o.
Adresa: Selska cesta 34/a, Zagreb
E-mail: agencija@marketing-odjel.com
Web: www.marketing-odjel.com
Mob: 091/212 9287

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se