interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Posjeta sajmu dizajna namještaja u Veroni: ABITARE IL TEMPO

Posjeta sajmu dizajna namještaja u Veroni: ABITARE IL TEMPO
Agencija MAREMONTI –ISTRA zajedno sa arhitektonskim portalom interijerNET.hr nudi Vam nastavak suradnje i posjet sajmu dizajna u Veroni 19. i 20. rujna 2009. god. na obostrano zadovoljstvo. Stoga Vam zakazujemo izlet u Veronu, na 24-to izdanje priredbe ABITARE IL TEMPO tamo gdje se tradicija isprepliće sa inovacijom, a nove ideje stvaraju nove scenarije stanovanja.

26.08.2009.

interijerNET.hr

Foto: ABITARE IL TEMPO

0

19. i 20. rujna 2009. POSJET SAJMU DIZAJNA U VERONI:

"ABITARE IL TEMPO"

Arhitektura, dizajn, obrt i industrija ujedinjeni u ostvarenju ideje o stanovanju, u Italiji nalazi svoj izniman izraz. Bolje rečeno, ne jedna već tisuću i jedna ideja od projekta postaje proizvod, spreman za vrednovanje i prodaju u najboljim prodavaonicama.

Istina, aktualna kriza je, donekle, usporila cijeli taj proces ali ne može zaustaviti poduzetničku kreativnost. Čak, štoviše, kriza može biti poticaj za promišljanje, bistrenje ideja i proizvodnju još kvalitetnijeg namještaja.

Stoga Vam zakazujemo izlet u Veronu, na 24-to izdanje priredbe ABITARE IL TEMPO tamo gdje se tradicija isprepliće sa inovacijom a nove ideje stvaraju nove scenarije stanovanja.

*Ove godine je na istom sajmu i za istu ulaznicu moguće posjetiti izložbu moderne i suvremene umjetnosti.

Vaša agencija MAREMONTI – ISTRA zajedno sa arhitektonskim portalom interijerNET.hr, temeljem dobrog iskustva sa nedavnog izleta u Milano, nudi Vam nastavak suradnje, na obostrano zadovoljstvo …

PLAN IZLETA:

1. dan, 19. 09.09.
U 02:00 polazak autobusom iz Zagreba sa parkirališta kod zapadnog ulaza na Zagrebački velesajam, vožnja smjerom: Ljubljana – Trst – Venecija – Verona. Usputne stanke na odmorištima, dolazak u Veronu oko 9:00. Cjelodnevni boravak na prostorima sajma. U 18:00 odlazak autobusom u hotel, moguć odlazak u grad, noćna šetnja Veronom, noćenje.

2.dan, 20.09.09.
Doručak, odlazak autobusom iz hotela do središta Verone. Slobodno vrijeme za razgledavanje grada Romea i Julije ili po želji ponovni odlazak na prostore sajma. U 15:00 povratna vožnja prema Hrvatskoj. Dolazak u Zagreb u kasnim noćnim satima.

CIJENA: 890,00 Kn  / za najmanje 40 putnika

U cijenu je uračunato: prijevoz autobusom turističke klase; 1 noćenje-doručak u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama na periferiji Verone; stručni vodič-pratitelj.

U cijenu nije uračunato: ulaznica za sajam:16,00 eura; doplata za jednokrevetnu sobu; putno osiguranje: 41,00 kn.

REZERVACIJE do 05.09.09. / uplata 50% iznosa na žiro račun, model: 00, poziv na br: 19-09. 

- turistička agencija: maremonti-istra@pu.t-com.hr tel. 052-384-000, mob. 098-219-300.

- portal: www.interijerNET.hr e-mail: marketing@interijerNET.hr

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pronađite više proizvoda u NAMJEŠTAJ I OPREMA

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se